0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bencede bişi var uygulamada bana 100 puan vermez oldu şaka bi yana 5 dakika içinde 2 adet 50 hediyomo puanı kaptım bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbencede bişi var uygulamada bana 100 puan vermez oldu şaka bi yana 5 dakika içinde 2 adet 50 hediyomo puanı kaptım bende TebriklerHanım diğer pc de markafoniden çocuğa bişeyler bakıyordu..Ben ardarda oha 100 puan,, yuhh 100 puan,, aha 50 puan,, uyy 100 puan diyordum şaka yaptığımı sanıyormuş ..Dedim dal hemen gir,, girdi 2. oynayışında 100 puan kazandı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbencede bişi var uygulamada bana 100 puan vermez oldu şaka bi yana 5 dakika içinde 2 adet 50 hediyomo puanı kaptım bende TebriklerHanım diğer pc de markafoniden çocuğa bişeyler bakıyordu..Ben ardarda oha 100 puan,, yuhh 100 puan,, aha 50 puan,, uyy 100 puan diyordum şaka yaptığımı sanıyormuş ..Dedim dal hemen gir,, girdi 2. oynayışında 100 puan kazandı. yapma kardeş, kul hakkına giriyorsun
Kayınvalideme vercem gundi..Kayınvalide üzerinden convert edince helal oluyor.