0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
100 puan aldım. bu kadar sinire değdi
Saçmalıklar zinciriMavide kodlar birleşmiyorMudo'da birleşiyor ama 3 al 2 öde olmuyor2sinde de fatura vermiyorlar yani herhangi bir sorun olsa geri veremiyorsunuz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSaçmalıklar zinciriMavide kodlar birleşmiyorMudo'da birleşiyor ama 3 al 2 öde olmuyor2sinde de fatura vermiyorlar yani herhangi bir sorun olsa geri veremiyorsunuz.Noldu aga 2 alıp 3 mü ödettiler sana..Pek bi gergin gördüm seni.Raad ol raad.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSaçmalıklar zinciriMavide kodlar birleşmiyorMudo'da birleşiyor ama 3 al 2 öde olmuyor2sinde de fatura vermiyorlar yani herhangi bir sorun olsa geri veremiyorsunuz.Noldu aga 2 alıp 3 mü ödettiler sana..Pek bi gergin gördüm seni.Raad ol raad.Mavi personeli mahvetti bizi kız nerdeyse bütün mağazayı satacaktı bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSaçmalıklar zinciriMavide kodlar birleşmiyorMudo'da birleşiyor ama 3 al 2 öde olmuyor2sinde de fatura vermiyorlar yani herhangi bir sorun olsa geri veremiyorsunuz.Noldu aga 2 alıp 3 mü ödettiler sana..Pek bi gergin gördüm seni.Raad ol raad.Mavi personeli mahvetti bizi kız nerdeyse bütün mağazayı satacaktı bana Olaylara garışma.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben 100 ve 50 puanı markafonide kullanmak istedim alt limit var maalesef 100 tl üzeri alışverişlerde...