Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinohoooooo firmalar çıldırdı iyice..işimiz gücümüz yok pierre cardin mağazasına gidip elimize kağıt kalem alıp,gömlek barkodlarını yazıcaz..daha neler :/ mağaza görevlisine de barkodları alıp çıkıcaz derizvalla ben utanırım yapamam öyle şey
yarın gidersem boy boy fotolarım si,nem![]()
nolcakki
sen yaparsın senden korkulur tuğbişim
hatta sen foto.lama direk mağaza görevlisinden rica et 'beni şimdi yormayın bana bi çay söyle ben çayımı yudumlarken sen de bi zahmet şu gömlek pantolon ne varsa mağazada barkodlarını bi foto.layıver ' dersin
şaka şaka ...valla yapabilen varsa tabiki yapsın da ben yapamam adamlara gidip şu barkodları bi yazayım diyemem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüprizzzzzzzzzz
bunlar barkot sa yaşadık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben barkod göremedimnerede yazıyor?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinohoooooo firmalar çıldırdı iyice..işimiz gücümüz yok pierre cardin mağazasına gidip elimize kağıt kalem alıp,gömlek barkodlarını yazıcaz..daha neler :/ mağaza görevlisine de barkodları alıp çıkıcaz derizvalla ben utanırım yapamam öyle şey
yarın gidersem boy boy fotolarım si,nem![]()
nolcakki
sen yaparsın senden korkulur tuğbişim
hatta sen foto.lama direk mağaza görevlisinden rica et 'beni şimdi yormayın bana bi çay söyle ben çayımı yudumlarken sen de bi zahmet şu gömlek pantolon ne varsa mağazada barkodlarını bi foto.layıver ' dersin
şaka şaka ...valla yapabilen varsa tabiki yapsın da ben yapamam adamlara gidip şu barkodları bi yazayım diyemem
foto bile çekmemvideoyu acarım bakarsın tanıddık liste werir
![]()
şaka çekerim eger cekilcek bişise
![]()
dün yeni gmlek attım keşke baksaymıstım etiketine
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindışarıda olup fazla barkod no verecek olan var mıLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindışarıda olup fazla barkod no verecek olan var mı
istiyorsanz eşimin gömleklerine bakıp onların barkodunu vereyim
magazayı arayıp cüzdan hediye alıcam diye rica ettimzaten cüzdan arıyordum eşime, hakkaten çok ihtiyacım var
umarım kazanırım
Kampanya boyunca her 20. kişi Pierre Cardin markalı “triko, gömlek ve pantolon” ürün grubundan belirtmiş olduğu barkod numarasına tekabül eden ürünü kazanmış olacaktır. Farklı bir ürün grubuna ait barkod numaralarının girilmesi durumunda katılım geçersiz sayılacaktır.
barkodlar 86 ile başlıyor arkadaşlar :8
ohoooooo firmalar çıldırdı iyice..işimiz gücümüz yok pierre cardin mağazasına gidip elimize kağıt kalem alıp,gömlek barkodlarını yazıcaz..daha neler :/ mağaza görevlisine de barkodları alıp çıkıcaz derizvalla ben utanırım yapamam öyle şey