Banat - Hayata Dair Tertemiz Fikirler
Pepee fotoğraf yarışmamız devam ediyor!
Siz de fotoğraftaki gibi çocuğunuzun, ünlü çizgi kahramanı Pepee ile vakit geçirirken çektiğiniz bir fotoğrafını bizimle paylaşın, çekilişle Banat Pepee diş fırçası seti kazanan 20 kişiden biri olma şansını yakalayın!
28 Aralık'a kadar fotoğrafınızı ad, soyad, adres ve telefon numarasıyla beraber Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderin, kazanma şansı sizin olsun.
Sevgili çocuklarımızdan gelen birbirinden güzel Pepee'li fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz.
Siz de bizimle fotoğraflardaki gibi, sevimli çizgi kahraman Pepee ile çektiğiniz bir fotoğrafı paylaşın, çekilişle Banat Pepee diş fırçası kazanan 20 kişiden biri olun!
Kazanma şansını yakalamak için fotoğrafınızı ad, soyad, adres ve telefon numarasıyla beraber Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermeyi unutmayın.
Pepee fotoğraf yarışmamızın süresini sizlerden gelen yoğun istek üzerine 1 hafta uzattık!
Siz de Banat Pepee diş fırçası kazanan 20 kişiden biri olmak için çocuğunuzun ünlü çizgi kahraman Pepee ile çekilmiş bir fotoğrafını ad, soyad, adres ve telefon numarasıyla beraber Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderin, çekilişe katılın.
Çocuğunuzu sevindirmek için bu fırsatı kaçırmayın!
bu yarısmanın sonucu acıklandı mı??
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinçok yakında diyor

1 diş fırçası için çok fazla uzattılar
evet bence de..
bu kadar uzun sürünce işin ciddiyeti bitiyor
açıklanmıştı.
Kayit olun veya
giris yapinyalnız 20 kişi değil orasını anlamadım.
açıklanmıştı.
Kayit olun veya giris yapin
yalnız 20 kişi değil orasını anlamadım.
sonradan format degistirmisler anlasilan
basta cekilisle 20 kisiye dediler
sonra en guzel 3 foto dedilerki ben cekilis diye oylesine cektim resim yoksa ozenirdim

sonucta katilan herkese 1 dis fircasi en guzel 3 fotoya da sepet verdiler