ben puanımı öğrenmek için mail atmıştım 2gün önce şifrem bugün geldi sizde mail atın
Şu çekiliş belli olsun.Yapılsın.İlk işim iade etmek olucak.Aranıpta zorundasınız her aldığınızı gireceksiniz konuşmaları yüzünden çekilişin hemen ardından ilk işim iade.Dahada bulaşmam bu işe.
Şu çekiliş belli olsun.Yapılsın.İlk işim iade etmek olucak.Aranıpta zorundasınız her aldığınızı gireceksiniz konuşmaları yüzünden çekilişin hemen ardından ilk işim iade.Dahada bulaşmam bu işe.
hediye katoloğuyla birlikte geçen yılın çekiliş sonuçlarınıda göndermişler.motive olsun diye herhalde.
aynen diazem beni araıyorlar gıcık oluyorum ben de çekilişten sonra iade edeceğim
sabit numaram yok ucretsizi arayamiyorum ucretliyi ariyorum bekle bekle yok arayin diye mail sms atiyirum geri donus yok cok kizginim su ara su tutumdan dolayi mennundum ama cekilis ten sonra iade bende
sabit numaram yok ucretsizi arayamiyorum ucretliyi ariyorum bekle bekle yok arayin diye mail sms atiyirum geri donus yok cok kizginim su ara su tutumdan dolayi mennundum ama cekilis ten sonra iade bende
ben ne zaman mail attıysam hemen dönüyorlar mail yanlış olmasın?
sistemlerinde sorun varmis aradilar sonunda puanimi guncelledi istedigim hediyeyinin siparisini verdim bakalim ne zaman gelecek yogurt makinem agustostaymis cekilis su cekilis olsun hediyem gelsin sanirim iade edecegim
aynen katılıyorum.. Sanki maaşlı elamanlarıyız yada sanki çok hediye veriyorlarmış gibi kendilerini hint kumaşı sanıyorlar Zırt pırt arıyorlar ürün neden az giriyorsunuz yok her aldığınızı girin yok girmezseniz üyeliğiniz iptal olur tarzında arayıp duruyorlar..
Çekilişi yapmıycaklarını bilsem aynı şekilde azarlıycam kendilerii.Sabırsızlıkla bekliyorum..