0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün aradılar, 1 hafta içerisinde cihazım gelecekmiş inşallah. Hediyeyle beraber mi geliyor barkot okuyucu? Bi arkadaş öyle yazmışta.evet hediyeyle beraber geliyor mailde öyle yazıyor.. bana daha gelecek nerdeyse 1ay oldu Hadi yaa. Boşuna umut bağlamayayım hemen öyleyse
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün aradılar, 1 hafta içerisinde cihazım gelecekmiş inşallah. Hediyeyle beraber mi geliyor barkot okuyucu? Bi arkadaş öyle yazmışta.evet hediyeyle beraber geliyor mailde öyle yazıyor.. bana daha gelecek nerdeyse 1ay oldu
Bugün aradılar, 1 hafta içerisinde cihazım gelecekmiş inşallah. Hediyeyle beraber mi geliyor barkot okuyucu? Bi arkadaş öyle yazmışta.
hediye : minik havlu -mutfak önlüğü vs..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün aradılar, 1 hafta içerisinde cihazım gelecekmiş inşallah. Hediyeyle beraber mi geliyor barkot okuyucu? Bi arkadaş öyle yazmışta.evet hediyeyle beraber geliyor mailde öyle yazıyor.. bana daha gelecek nerdeyse 1ay oldu Hadi yaa. Boşuna umut bağlamayayım hemen öyleyse yo gelir öyle dedilerse. ben sanırım hata yaptım bilmeden eşim gıda üzerine çalışıyor dedim sonra bidaha aracağız dediler aramadılar ben mail üstüne mail attım hergün sonunda geri dönüş yaptılar mailde 15gün içinde cihazınız adrese teslim edilicek dendi. bekliyorum bende birşeyi çok istedğim zaman zor elde ediyorum nedense. ama niyetim temiz puan biriktirip ihtiyacı olan akrabalarıma vermeyi istiyorum hediyeleri
Punlarımıza nerden bakıyoruz?Adresi verebilirmisiniz?