0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya biri bana gfk nın şuanki aktif numarasını verebilir mi sitedeki numarasını arıyorum ama yanlış bir numara cevirdiniz diyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya biri bana gfk nın şuanki aktif numarasını verebilir mi sitedeki numarasını arıyorum ama yanlış bir numara cevirdiniz diyocepden arayamazsınız normal hattan arayacaksınız.bence mail atın onlar sizi ararlar.
Benim cihaz da dün ulaştı elime hemen başladım ilk hediyemi anneme vereceğim nasip olursa.. Cihazla beraber 1tane küçük havlu 1tane mutfak önlügü tamda şu sıra alacaktım hediye geldi .. Puanlar yüksek ama sonuçta zamanım boş geçiyordu haftada 5dakikamı almaz hiç olmazsa sevdiklerime hediye veririm.Kendi emeğimle kimseye minnet etmeden hediyelesmek güzel bi duygu. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Seninkide inşallah gelir tülincim.ben cihazı arkadaşıma tavsiye edecektim ama vazgeçtim arkadaşımın çocuğu biraz yaramaz cihazı düşürüp kırabilir yada bozabilir pek meraklı elektronik aletlere.cihaz bizim sebepten ötürü bozulursa ücreti biz ödeyecek misiz hemde ne kadar dersin 2yüz tl onun için tanıdıklara tavsiye etmeyeceğim. 30 yada 50tl olsa hadi neyse ama çok pahalı çok dikkatli olmam lazım
Bei bugün aradılar ne zaman gelir cihaz...