Gönderen Konu: Sanalpazar Iphone 5 kampanyası  (Okunma sayısı 3105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cingozzz

• Acemi Kampanyacı
  • **
Sanalpazar Iphone 5 kampanyası
« : 17 Aralık 2012, 22:17:02 »
Daha önce bu sitenin 1 liralık alışveriş kampanyalarından çoğu şeyi yarı fiyatına düşürdüm ama bu kampanyada şu ana kadar kısmetim olmadı. Alışveriş yapmaksızın hergün 4 teklif hakkı kazanıp deniyorum. Kampanya daha yeni birde siz deneyin bakalım.

NEDİR?
'Benzersiz Teklif', iPhone 5'i satın almak için 1 ile 3.500 TL arasında en düşük benzersiz teklifi verme kuralına dayanır.
Verilen teklif benzersiz olmalıdır, aynı rakamı sizinle birlikte başka bir üye de verdiğinde teklifiniz elenir.
Benzersiz en düşük teklifi veren üyemiz, teklif verme süresi sonunda, verdiği teklif rakamının ödemesini yaparak iPhone 5'in sahibi olur.
Teklif vereceğiniz ürün:
Apple iPhone 5 16 GB Siyah

Nasıl daha fazla teklif hakkı kazanırsınız?
'Üyelik Doğrulama' yapmışsanız her gün 1 teklif hakkına sahip olursunuz.
Sanalpazar.com'dan yapacağınız 250 TL altındaki her alışverişinizde, +1 teklif hakkı kazanırsınız.
Sanalpazar.com'dan yapacağınız 250 TL üzerindeki her alışverişinizde, +2 teklif hakkı kazanırsınız.
Sanalpazar.com'un herhangi bir mailini okuyarak (sistem bilgilendirme mailleri dışında) sitemize gelip üye girişi yaptığınızda +1 teklif hakkı kazanırsınız.
'Benzersiz Teklif' sayfamızdaki 'Davet et' butonunu kullanarak arkadaşınızı 'Benzersiz Teklif'e davet ettiğinizde, arkadaşınız davet mailinizden sanalpazar.com'a gelerek üye olur ve 'Üyelik Doğrulama'sını yaparsa +1 teklif hakkı kazanırsınız.
'Benzersiz Teklif' sayfamızı, paylaş butonunu kullanarak Facebook'ta paylaştığınızda +1 teklif hakkı kazanırsınız.
'Benzersiz Teklif' sayfamızı, paylaş butonunu kullanarak Twitter'da paylaştığınızda +1 teklif hakkı kazanırsınız.
Sanalpazar.com'da satıcı iseniz, her sattığınız ürün için +1 teklif hakkı kazanırsınız.
Sanalpazar.com'dan aldığınız herhangi bir ürüne yorum yaptığınızda +1 teklif hakkı kazanırsınız.
Sanalpazar.com'un SanalPazarKampanya üyeliğindeki 1 TL'den başlayan açık artırmalarına teklif verdiğinizde +1 teklif hakkı kazanırsınız.
Gün içinde kazanılan teklif haklarının aynı gün içinde kullanılması gerekir, sonraki günlere devredilemez.

LINK: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2012, 22:18:32 Gönderen: cingozzz »

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sanalpazar Iphone 5 kampanyası
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2013, 13:42:49 »
Ah bir de çıksa :)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı müdür42

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güvenin 1. Adresi...
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2013, 13:44:34 »
hergun verdim 3-5 sefer çıkmadı maalesef :o :(
satılık coca-cola kodları tanesi 0,15 tl

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2013, 14:41:05 »
Benzersiz en düşük teklifi veren katılımcı iPhone 5'i fatura ve garanti belgeleri ile birlikte sanalpazar.com İstanbul ofisinden 48 saat içinde kimlik bilgilerini ibraz ederek teslim alabilir.

Bu şart neden var, madem kişinin kazanmasını ve hediyeyi almasını istiyorsunuz da niye İstanbul'a 48 saatte gelmesi şartını koyuyursunuz. Bence gerçek değil bu teklif verme yarışmaları. Aynı şart HızlıAl'ın Benzersiz Teklif yarışmasında da var. Düşünün Iğdır'dasınız, işiniz var ve 1500 TL teklifle kazanıyorsunuz ama masraflarla telefon ücretini geçiyor yolculuğunuz..Tamamen saçmalık..

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 13 Ocak 2013, 14:44:37 »
mpi ideresinde düzenlenmeyen kişi tekelinde olan birçok yarışmada hile oluyor ben inanmıyorum 2tl ye falan bu telefonu verdiklerini

Çevrimdışı müdür42

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güvenin 1. Adresi...
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2013, 12:07:29 »
hergun veriyoz teklif bişi çıktığı yok
satılık coca-cola kodları tanesi 0,15 tl

Çevrimdışı ONUR_345241

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2013, 14:11:22 »
700 Lira teklifle Hızlıal.com'dan iphone 5 kazanmıştım bu yarışmaya inanmayanlar için söylüyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin