2. Fikir Yumağı Tasarım Yarışması 1. Hafta
"Sihirli Şal" Kazanan Talihliler
Ali Özsalih
Asuman Haktan
Ayça Annaç
Aysel Pandul
Bahriye Aksular
Burcu Eski Delikkaya
Buse Keskin
Büşra PehLivan
Cemil Kesim
Deniz KuRt
Dilek Özmen
Ece Çam
Eda Tuzcu
Elif Nur Karaca
Emine Yiğit
Fatma Ustabaşı
Güllü Balcı
Gulten Calıskan
Hande Gürbüzer
Hippie Hippie
Kamile Çetinkaya
Leyla Rabia Erkinn
Makbule Okumuş
Murat Bayat
Naciye Dirim
Nermin Abaka
Nurgül Boyla
Onur Özgen Bilgin
Pınar Keşan
Şadiye Kozacıoğlu
Selma Aslan
Senem Ağırantaş
Sezgin Dönmez
Tuğba Karaaslan
Tuğçe Suyutmaz
Yasemin D. Kılınç
Zehra Salik
Zeynep Selvi Efe
"Takı Seti" Kazanan Talihliler"
Dilek Onart
Fatma Seda
Gülay Cemek
Hanım Yılmaz
Mehpare Akdd
Osman Koç
Perihan Yetiş
Sema Karakaş Tunca
Sevgi Pıtırcıgı
Şehriban Verim
Tuna Tutnak
Yelda KöyLü
burdan aradılar .akraba olanlar kazanırsa verilmiyor mu biliyor musnuz .katılım koşullarında göremedim .annem ve ben kazanmışız kimlik ibrazı istediler .böyle benim gibi olan var mı
Geçen sefer ki yarışmanın hediyeleri çok daha güzeldi ve son haftalarda katıldığım için çok pişman olmuştum, kamyon kamyon hediye dağıtmıştı:))))
Geçen sefer ki yarışmanın hediyeleri çok daha güzeldi ve son haftalarda katıldığım için çok pişman olmuştum, kamyon kamyon hediye dağıtmıştı:))))
evet ya öyle oldu geçen sene
burdan aradılar .akraba olanlar kazanırsa verilmiyor mu biliyor musnuz .katılım koşullarında göremedim .annem ve ben kazanmışız kimlik ibrazı istediler .böyle benim gibi olan var mı
Bugün aradılar kimlik göndermemizi istediler,şal ve takı seti kazanmıştık,değmez İptal edin dedim bu kadar.Boşuna oyladım o kadar.
Bugün aradılar kimlik göndermemizi istediler,şal ve takı seti kazanmıştık,değmez İptal edin dedim bu kadar.Boşuna oyladım o kadar.
ciddimisiniz? hakikaten saçmalamışlar..10 liralık şal 5 liralık takı için kimlik mi verilecekmiş..ne günlere kaldık
ciddimisiniz? hakikaten saçmalamışlar..10 liralık şal 5 liralık takı için kimlik mi verilecekmiş..ne günlere kaldık
evet bana da aynısını dediler
Sevgi Pıtırcıgı bilem kazanmış ben yokum

tebrikler arkadaşlar
geçen haftanın sonuçları bugün mü belli olacaktı