Smart Viera TV ödüllü yarışmamızın kazananı “Bebeğimin bakıcısı ile çünkü; işyerimdeyken aklım sürekli evde, evdeki sizden kazanacağım televizyonumda bebeğim bir taraftan televizyonda çizgi film izlerken diğer taraftan beni izleyecek. Çok güzel ve etkili bir fikir.” yorumuyla Zehra Bardakçı oldu! Zehra Hanım’ı kutlar, tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Jürileri yoldan toplamaya başladılar kanımca...
bencede çok saçma.daha yaratıcı fikir seçebilirlerdi.
Fikre birşey demiyorum, güzel. Bir anne için çalışırken TV sayesinde çocuğuyla iletişim kurabilmesi çok güzel bir fikir ama bunu anlatma tarzı da önemli. Cümle yapısına bakın, ilk cümleden anlatım bozuklukları başlıyor, ben en çok buna şaşırdım. Bence kazanan kişi kazandığını duyduğunda kendi de şaşırmıştır:)Jürinin de anlatım ve değerlendirme biçimi bozuk anlaşılan:)
"Bebeğimin bakıcısı ile çünkü"
"evdeki sizden kazanacağım televizyonumda"
bu nasıl bir giriş ve anlatım bozukluğu? Bence bunu KPSS'de sormalıydılar:)
evdemi simdi işte mi simdi bu kişi? işteyken bebegi onu nasıl gorecek? Siteye yazalım bari bunu..
ben kazanmadım ama senin daha önceden juri beğendikelri sayeisnde kazandıkalrına bişi demiyordum yanlış hatırlamayıorosam:?
bebeğe dayanamamış olabilirler sanırım
ben kazanmadım ama senin daha önceden juri beğendikelri sayeisnde kazandıkalrına bişi demiyordum yanlış hatırlamayıorosam:?
Dediğinizden bir şey anlamadım! "Kazandıklarınıza bir şey demiyordum" derken? Benim de saçmasapan şeyler yazarak mı onca şeyi kazandığımı ima ettiniz açıkçası anlayamadım.