var taktiği. hatta kuralı var. yazmıyor ama biraz takiple olayı çözdüm. elbette hepsini kazanamam ama 1 saat uğraşsam 5 tane rahatlıkla kazanabilirim. söylemeyeceğim tabi, özel mesaj atmayın ltf. tadı kaçmasın. e o zaman niye anlatıyon birader derseniz de sadece sordum benden başka bilen var mı diye. çünkü var diye tahmin ediyorum. 
Bencillik amaçlı yazdığını düşünüyorum,
Bu forumun amacı herkezin faydalanması ise böyle bi mesajı atmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum...
var taktiği. hatta kuralı var. yazmıyor ama biraz takiple olayı çözdüm. elbette hepsini kazanamam ama 1 saat uğraşsam 5 tane rahatlıkla kazanabilirim. söylemeyeceğim tabi, özel mesaj atmayın ltf. tadı kaçmasın. e o zaman niye anlatıyon birader derseniz de sadece sordum benden başka bilen var mı diye. çünkü var diye tahmin ediyorum. 
Bencillik amaçlı yazdığını düşünüyorum,
Bu forumun amacı herkezin faydalanması ise böyle bi mesajı atmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum...

örnek olarak aşağıdaki linkte paylaştım işte. paylaştıktan sonra sonucuunu gördüm, beni şikayet ettiler.

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Acik alanlarda hile paylasimi yapmak yasaktir, kapali alanlarda sigara icmek yasaktir.
Yol kenarlarina yaya gecitlerine trafik isiklarinin altina yanina onune park etmek yasaktir.
Sahil kenarinda alkol almak, piknik alaninda ates yakmak yuksek sesle muzik dinlemek yasaktir.bilmem anlatabildim mi?
ben pizza kazandım her 33. ye veriyor 3 gün uğraştıktan sonra 33. denk geldi ..pizzaları güzel tavsiye ederim..Ayrıca sitesine üye olupta siparişi verin ilk sipariş olduğu için yanında tatlıda yolluyorlar

hediyenin hediyesi oluyor yani
ben pizza kazandım her 33. ye veriyor 3 gün uğraştıktan sonra 33. denk geldi ..pizzaları güzel tavsiye ederim..Ayrıca sitesine üye olupta siparişi verin ilk sipariş olduğu için yanında tatlıda yolluyorlar
hediyenin hediyesi oluyor yani 
3gün nasıl uğraştınız?ne yapmak gerek yani:(
yok ya bende hergün denedim olmayınca olmuyor

((
Office olarak yaptık 8 9 kişi çıkmadı. Yapacak varsa yapsın herhalde birinize denk gelir artık
Bugünün cevabı ; Joker pizza