parfumdeolay: sitede sol tarafta olanı diyorsunuz sanırım, fakat o logo değil ki banner.
logo ufak bir şey olur. Derseniz ki sadece portakal logo o zaman ok, ama portakalla da parfümün ney alaka :=S
ben o tarz bir şey yaptım sitedeki gibi ama bilmiyorum banner'e mi? yoksa logo kategorisine mi? girecek :=s
31 temmuz da göndermeyi düşünüyorum, eğer gönderirsem
Sitemizdeki logoları yeterli bulmadığımız için zaten yarışma yapmaya karar verdik

bir yanlış anlaşılma olmasın,
Ayrıca,Yarışmadan kimsenin çekilmesine gerek yokki,Her katıl ımcının kendi bakış açısından, Tasarım hakkındaki görüşlerini gayet güzel bir üslup ile ifade etmesi gayet doğal, Grafiker arkadaşlarımızın Teknik ve Dizayn bakımından Logo üzerine Fikir tartışmasıyla Yarışmanın ciddiyetine verdikleri önemi gözlemliyoruz,Logo Yarışması bizce kendi mecrasında güzel gidiyor..... Tasarımcı arkadaşlarımızında kendini gösterebilmeleri bakımından bir fırsat olan bu yarışmanın umarız her katılımcı arkadaşımız için olumlu sonuçları olur.
Başarılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinParfümde Olay Türkiyenin En Ucuz Online Parfüm Satış Sitesi.
Sitemizdeki logoları yeterli bulmadığımız için zaten yarışma yapmaya karar verdik
bir yanlış anlaşılma olmasın,
Ayrıca,Yarışmadan kimsenin çekilmesine gerek yokki,Her katıl ımcının kendi bakış açısından, Tasarım hakkındaki görüşlerini gayet güzel bir üslup ile ifade etmesi gayet doğal, Grafiker arkadaşlarımızın Teknik ve Dizayn bakımından Logo üzerine Fikir tartışmasıyla Yarışmanın ciddiyetine verdikleri önemi gözlemliyoruz,Logo Yarışması bizce kendi mecrasında güzel gidiyor..... Tasarımcı arkadaşlarımızında kendini gösterebilmeleri bakımından bir fırsat olan bu yarışmanın umarız her katılımcı arkadaşımız için olumlu sonuçları olur.
Başarılar
Kayit olun veya giris yapin
Parfümde Olay Türkiyenin En Ucuz Online Parfüm Satış Sitesi.
Merhaba, ben tasarımcılığı bitirdim ilk önce logo yarışmasını görünce zaten hemen atladım sonradan 30 ml görünce , zaman kayıbı diye düşündüm fakat sonradan sitede bulunan o parfümün fiyatına baktım fena değilmiş fiyatı (bilmiyorum belki yarışma vardiye bilerekte arttırılmış olabilir fiyatı çünkü indirimsiz v.s. fiyatı 30ml için aşırı derecede pahalı , parfüm fiyatlarının orjinal inin pahalı olduklarını biliyorum fakat 30 ml için o kadar verceklerini sanmıyorum :=S . Sonradan başka siteler için keyfi olarak veya istek olarak bedava (daha çok reytingli (üye sayısı) fazla siteler için uğraşıyorum , sonradan ginede bu yarışmaya katılmaya karar verdim , en azından ufakta olsa bir hediye veriliyor diye. Ama bu arada diyeyim normal bir grafiker v.s. herhangi bir yere yaptırdığınızda kesinlikle o fiyata uğraşmalar.
Dediğim gibi uğraşırlarsada fiyat kadar uğraşırlar.Her meslekte olduğu gibi ne kadar para o kadar köfte hesebı, bu rada da profesyonel kişiler uğraşmaz , eğer iyi sonuç almak istiyorsanız ürün iyi olmalı, önceki yapılan logo çok feciymiş bu arada (olumsuz yönde) onun kötü olması ürünün belkide değersiz olmasıdır.(Gerçi diğer yapılan logoları bilmiyorum.
Ama ginede şansımı deneyeceğim, iyi günler.
Bu bir Logo Tasarım Yarışması,
uzun uzun yorumlar yerine, yapılan çalışmaları görmek istiyoruz.
Yarışmanın Formatına ve konunun özüne zarar verecek şekilde Gereksiz uzun yorumlardan kaçınacağınıza olan güvenimizi sarsmayacağınızı ümit ediyorum..
Ödüllerimiz Bellidir,Ödül konusunda lütfen polemik yapmayalım,sadece gönülden katılmak isteyenler katılabilir, daha önce yaptığımız gibi bu sefer sonradan kesinlikle ödül artırılımına gidilmeyecektir.
Lütfen yarışmayı sabote edecek türden yorumlar ve müdahaleler olmamasını özellikle rica ediyoruz.
Bol Şanslar
Bu bir Logo Tasarım Yarışması,
uzun uzun yorumlar yerine, yapılan çalışmaları görmek istiyoruz.
Yarışmanın Formatına ve konunun özüne zarar verecek şekilde Gereksiz uzun yorumlardan kaçınacağınıza olan güvenimizi sarsmayacağınızı ümit ediyorum..
Ödüllerimiz Bellidir,Ödül konusunda lütfen polemik yapmayalım,sadece gönülden katılmak isteyenler katılabilir, daha önce yaptığımız gibi bu sefer sonradan kesinlikle ödül artırılımına gidilmeyecektir.
Lütfen yarışmayı sabote edecek türden yorumlar ve müdahaleler olmamasını özellikle rica ediyoruz.
Bol Şanslar
görmek istediğiniz şeyi dile getirirken öncelikle üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor. burda herkes hür iradesiyle fikirlerini belirtiyor ve sanırım buna engel olma hakkı sizin elinizde değil. belki kendi sitenizde evet bu şekil davranabilirsiniz ama burada değil.. kimsenin yarısma cıkarlarını zarar ugratma veya sabote etme amacında oldugunu sanmıyorum ki size göre bu GEREKSİZ UZUN YAZILARIN son cümlelerini daha bir dikkatlice okursanız herkes herseye ragmen katılabilecegini gayet iyi niyetli ve onure eder bir şekilde belirtmiş. tabi siz gereksiz korkularınız yüzünden yanlıs anlamısınız. ayrıca polemik kelimesini ilk kullanan polemiği başlatır şartlı reflekstir bu,sizden daha önce kullanan kimseyi okumadım burada.
tabiki biz profesyonel grafik tasarımcılar bir parfüme kanamayız ama semihsamsun'dan örnek veriyorum herşey ederi kadar icra edilir. fiyat arastırması yapmıs arkadas o fiyata tabiki birşeylerin cıkabileceginden bahsetmiş fakat siz gereksiz yere yorum yapmayın diye kibarca terslemişiniz.itibarınızı zedelemek mi amacınız? burdakilerin cugunlugu tüketiciyken hemde?
kısacası sayın parfumde olay yetkilisi hersey ederi kadar olabilecegi için bu yarısmaya da katılınabilir,olabilir yani. anladınız umarım? cünkü burda yorumda bulunan herkes bundan bahsediyor amaç ne kimseyi rencide etmek ne diğer katılımcıların şevkini kırıp vazgeçirmek ne de sizin itibarınıza sitenize zarar vermektir.
iyi günler dilerim.
Logo harika olmuş beyondparadise. Bayıldım! Renk de harika. Umarım seçilir.
Logo harika olmuş beyondparadise. Bayıldım! Renk de harika. Umarım seçilir.
Teşekkürler bende seçilmesini umuyorum

Kayit olun veya
giris yapinresmi büyütünce renkler dağılmış azıcık ama