Gönderen Konu: Parfumdeolay.com Logo Yarışması  (Okunma sayısı 19462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: Parfumdeolay.com Logo Yarışması
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2009, 19:23:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
koskoca logoya ödül olarak parfüm mü veriyorsunuz? fazlasıyla komik değil mi?  :)

iyide katılın diye kimsenin kafasınada silah dayamıyorlar , dileyen katılır dileyen katılmaz milyarlık projelerle uğraşır , bende profesyonel anlamda logo - web psd hazırlıyorum ve bunada eğlenmek için katılıcam tatil bittiğinde  ;)

zaten ben bir zorundalıktan bahsetmedim , ben de grafik + web tasarımcısıyım üstüne halkla ilişkiler uzmanı  ;) sadece yarışmayı düzenleyenlere yöneltilmiş bir soruydu , sizler eğlenmeye devam ederken milyarlık projeler bir parfüme gidiyor.sizin bileceğiniz şey sadece haksızlığa pek tahammülüm yok ;)

Kiminin parası , kiminin duası :D haha  ;D

Çevrimdışı fluerty

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 10 Temmuz 2009, 21:17:03 »
koskoca logoya ödül olarak parfüm mü veriyorsunuz? fazlasıyla komik değil mi?  :)

iyide katılın diye kimsenin kafasınada silah dayamıyorlar , dileyen katılır dileyen katılmaz milyarlık projelerle uğraşır , bende profesyonel anlamda logo - web psd hazırlıyorum ve bunada eğlenmek için katılıcam tatil bittiğinde  ;)

zaten ben bir zorundalıktan bahsetmedim , ben de grafik + web tasarımcısıyım üstüne halkla ilişkiler uzmanı  ;) sadece yarışmayı düzenleyenlere yöneltilmiş bir soruydu , sizler eğlenmeye devam ederken milyarlık projeler bir parfüme gidiyor.sizin bileceğiniz şey sadece haksızlığa pek tahammülüm yok ;)

Kiminin parası , kiminin duası :D haha  ;D
;D ;D :D

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 10 Temmuz 2009, 22:06:14 »
şöylebir şey hazırladım,olur mu?

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2009, 23:33:51 »

photoshopuma kavuşursam o ödüllerden biri benim  ;D  ;D  ;D ayrıca kazanırsam bayan parfümü istiyorum

portakal güzeldi aslında neden değişmek istediniz?
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2009, 23:42:56 Gönderen: beyondparadise »

Çevrimdışı semihsamsun

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 11 Temmuz 2009, 07:56:45 »
 iyide yaptığım bannere buraya yüklersem kopya çekilir? ya da eklenirsede en son gün eklenir

bu arada 30ml çok büyük değil mi?
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2009, 10:10:02 Gönderen: semihsamsun »

Çevrimdışı birecik

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • TIKLA KAZAN
« Yanıtla #15 : 11 Temmuz 2009, 11:20:27 »

benimkide bu nasıl olmuş

HEDİYELER FIRSATLAR KAMPANYALAR

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 11 Temmuz 2009, 11:40:08 »
çok güzel olmuş,ben tekrar hazırlayacağım.

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 11 Temmuz 2009, 13:27:03 »
iyide bunlar logo değil ki.resim yada banner olabilr ancak.logo denilen şey farklı bişeydir

Çevrimdışı parfumdeolay

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 11 Temmuz 2009, 14:20:13 »
iyide bunlar logo değil ki.resim yada banner olabilr ancak.logo denilen şey farklı bişeydir

Bencede Bunlar Logo değil !!!!

Web Sayfamızda kullandığımız mevcut LOGO ları Görmek için TIKLA

Farklı tasarlanmış Logolar Bekliyoruz,

Hatta öyle  Logolar  olmalıki  mevcut Logomuzu değiştirmeyi düşünebileceğimiz türden olmalı,

çok beğendiğimiz  logolar  olursa  web sayfamızı  ona  göre  yeniden  makyaj  yapmayı bile  düşünebiliriz..

MERAK  EDENLER İÇİN CEVAP : Bu ödüle  bu işi  yapmam  diyen  arkadaşlarımız  için  söylüyoruz, bu  gönül  işi
arzu eden  en  üst  seviyede  katılır, arzu edende  katılmaz  sadece  görüşlerini  belirtir, tüm  eleştirilere  karşı saygılıyız.
Parfümdeolay.com  bu formlarda  ilk defa  yarışmıyor,bundan  sonrada  dün  olduğu  gibi  her  farklı  konuda  ulaşabildiği  her  seçkin web sayfasında bu  tür  sponsorluklarımız olacaktır...Tarafımıza  özel  mesaj  gönderilmemesini rica  ediyoruz.

Tüm katılımcı arkadaşlarımıza  Başarılar ve  Bol Şanslar  Dileriz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Ekip Lideri   

Çevrimdışı harajuku

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 11 Temmuz 2009, 14:45:17 »
Arkadaşlar size dünyaca ünlü parfüm satış sitelerinin logolarını sunayım benim ve diğer  arkadaşların yaptıklarına benzer hepsi. Eğer bir ürün üzerinde kullanmak için logo düşünülüyorsa o ayrı bir şey örneğin lacosteun timsahı gibi ;) . Ama bir ürün üzerine eklenecek logo değil de bir site için logo düşünülüyorsa yapılanların hepsi uygun benim fikrimce  ;) neyse yarışmayı düzenleyenler de sanırım ne istediklerini tam olarak bilmiyorlar, bilmedikleri için açıklayamıyorlar ve insanlar boşuna emek vermiş oluyor. Ben örnek olarak gösterilen portakallı logolarla hazırlananlar arasında bir mantık farkı göremedim  :-X

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin