Gönderen Konu: Doğtaş Gizli Objeler Oyunu (15 Şubat)  (Okunma sayısı 5101 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Doğtaş Gizli Objeler Oyunu (15 Şubat)
« : 10 Aralık 2012, 11:26:11 »
[

Doğtaş  – Facebook ‘Gizli Objeler’ Yarışma Koşulları

Facebook’daki Doğtaş Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilecek “Gizli Objeler” isimli yarışma Doğtaş Mobilya tarafından düzenlenmektedir.
    Uygulamayı kabul eden herkes oyunu oynayabilir ancak yarışmacı sayfa takipçileri arasında ise hediye kazanabilir.
     Yarışmacılar, Doğtaş ürünlerine ait konsept oda fotoğrafları içinde gizlenmiş objeleri (vazo, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb.) ve Doğtaş ürünlerini (kırlent, lamba, şal, dresuar vb.) belirli bir süre içinde bulmaya çalışacaktır.
    10 oda ve 2 bonus bölümden oluşan oyunda en yüksek puan kazanan katılımcılar ödül kazanacaklardır.
    Odalarda bulunan harfleri (D,O,Ğ,T,A,Ş) bulanlar ek puan kazanacaktır.
    Oyun tek bir skor tablosundan takip edilecek ve hafta 1.si bu skor tablosundan görülebilecek. Bir sonraki haftaya geçildiğinde skorlar aynı kalacak ve yarışmacılar bu skorları geliştirecektir.
    Bir kez hafta birincisi olan kişi tekrar hafta birincisi olduğunda ödül kazanamaz ve ödülü hafta ikincisine devredilir. Ancak ayın birincisi olma şansını arttırır. Aynı şekilde bir kez ayın birincisi olan bir kişi tekrar aynı ödülü kazanamaz, ayın ikincisine ödül devredilir. İkinci kez ayın birincisi olan kişi “ayın ödülünü” kazanamasa da, yeni yıl hediyelerinden birini kazanma şansını arttırmış olur.
    Yarışma Aralık 2012 tarihinde başlayacaktır.
    Her gün uygulama sayfasında bulunan oyunu oynayacak olan yarışmacılardan; hafta birincisine Doğtaş 40. Yıl Özel Albümü, Ayın birincisine 200 TL Doğtaş Hediye Çeki ve yeni yıla özel büyük hediyeler; birinciye 3D LED TV, ikinciye iPAD Wi-Fi, üçüncüye Nokia Asha 311 kazanabilecekler.
    Pazartesi günü 00:00:01 itibariyle hafta sonu Pazar günü 23:59:59 arasında oynayanlar arasından haftanın en iyisi belirlenir ve Pazartesi günü duyurulur.
    Ayın kazananı, oyunun başladığı tarihten itibaren 1 ay içerisinde en çok puan toplayan kişiye verilecektir.
    Yeni yıl hediyeleri 15 Şubat 2013 tarihine kadar en çok puan toplayan üç yarışmacıya verilecektir.
    Kazananlarla iletişim kurulması e-posta ve telefon ile sağlanacaktır. Yarışmaya katılanların, e-posta adreslerini ve iletişim numaralarını doğru vermesi gerekmektedir.
    Yarışmaya T.C vatandaşı, 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir. Bu kriterlere uymayan kişiler katılıp, kazansalar dahi ödül alamazlar. Ödüller kimlik ibrazı ile teslim edilecektir.
    Yarışmaya katılım ücretsiz olup başkası adına katılım yapılamaz. Gerçek kişi olmayan, sahte Facebook hesaplarıyla katılan yarışmacılar sıralama dışı kalırlar.
    Doğtaş; kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda ilgili yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
    Yarışma sonunda ödül kazanan kişiler Doğtaş Facebook adresindeki yarışma sayfasında yayınlanacaktır. Ödül kazanan kişilerle e-posta adresleri ve telefon ile iletişime geçilecektir.
    Facebook hesapları doğru olmayan, gerçek kimliklerini ifade etmeyen kişiler haklarını kaybederler ve haklarını sıralamaya göre bir sonraki diğer kişilere devretmiş sayılırlar.
    Ödül kazananlarla iletişim kurulamaması durumunda Doğtaş Mobilya sorumluluk kabul etmeyecektir.
    Doğtaş çalışanları ve aileleri, Doğtaş'ın reklam ve iletişim danışmanlığı aldığı şirketlerin çalışanları kampanyaya katılamazlar.
    Doğtaş, herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir.
    Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
     Bu uygulama  hiçbir şekilde Facebook sponsorluğu, desteği ya da idaresi altında değildir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
    Sağladığınız bilgiler Facebook’a değil Doğtaş firmasına ulaşır ve bu bilgiler sadece Doğtaş firması tarafından kullanılır.
    Yarışmaya katılmak, yukarıdaki koşulların aynen kabul edildiği anlamına gelmektedir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2012, 08:42:20 Gönderen: admin »

Çevrimdışı st.jimmy

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Doğtaş Gizli Objeler Oyunu
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2012, 12:06:18 »
Oynayalım bakalım

Edit: Oyunda problem var
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2012, 12:10:02 Gönderen: st.jimmy »

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2012, 12:07:02 »
Oyunda problem var .s
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2012, 12:22:09 »
bencede oyunda problem var sadece 1 odayı yapabiliyorum başardınız diyo ama diger odalara yinede gecemiyorum

Çevrimdışı senloris

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2012, 12:27:16 »
Eveet diğer odalara nasıl geçicezz :(

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2012, 13:48:15 »
oyunda problem var da ben oyunuda pek anlamadım enerji bittiğinde tekrar nasıl yüklenicek..

Çevrimdışı byucekal

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2012, 14:15:45 »
oyunu acamadım bıle problem daha burda basladı:)

Çevrimdışı EuphoriA

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2012, 14:25:59 »
Uğraşmayın boşuna. Bk sinekleri üşüştü hemen. Skor tablosuna bakın...

Çevrimdışı senloris

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2012, 16:00:22 »

yaaaa onlardan biri benim ama :( kendi emeğimle 233 oldum :D

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2012, 16:02:36 »

yaaaa onlardan biri benim ama :( kendi emeğimle 233 oldum :D

2 odaya geçebildinmi tarayıcın ne :D acacba :D :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!