Gönderen Konu: Ar-yıldız Kazananlar  (Okunma sayısı 3492 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ar-yıldız Kazananlar
« : 08 Aralık 2012, 02:30:32 »
İlk kez kazandığım bir yarışma sonucunu ilan ediyorum. Kazandıklarımla övünmeyi hiç sevmem. Hep o yarışmada kazanamayanları düşünürüm. Kazananlara laf etmem. Hilekarlara bile kırıcı olmak istemem ki bu kazandığım yarışmada seçimi yapan jüri. Bir yemek bloğu sahibiyim. Daha önce bizzat gidip yemeği yaptığım yarışma da dahil olmak üzere bir çok yarışmada derecem var. Ben kazananlar postunun altında yorum yapanların bir kısmını kınıyorum. Kazanamamanın verdiği hırs, nefret nasıl bir şeydir? Kimsiniz siz! Yazıklar olsun size. Basit her hangi bir yemek yarışması değil, oylamalı yarışma değil. Tarifimi okudunuz mu, tadına baktınız mı, ne biçim yorumlar bunlar! Ben aşureyi yarışma için yapmadım, oğlum için süslediğim aşureyi çektim. Keşke siz de aşurenin anlamını, güzelliğini bilebilseydiniz de iyi niyetlerle yapıp kazanma şerefine erişseydiniz.

1. SÜNDÜZ COŞKU

2. EBRU YÜKSEL

3. NURAY ÇOLAK

4. ÖZGE ÖZKAN

5. SELMA ÇALGIÇ

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ar-yıldız Kazananlar
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2012, 02:31:53 »
tebrik ederim hedyeniz cok güzel

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2012, 02:37:29 »
abla bosversene Allah akıl fıkır versın ınsanlara...Bu kadar anlamsız cumle kuracaklarına baska yarısmalarda sanslarını deneseler daha basarılı olurlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2012, 02:40:03 »
2 kişi kendilerinin haklarının yendiğini savunuyor. Bunların süslediklerini görseniz...Allah akıl fikir versin. Sağolun kızlar. Gece gece okudum, moralim bozuldu, paylaşmak istedim sizle.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2012, 05:38:18 »
2 kişi kendilerinin haklarının yendiğini savunuyor. Bunların süslediklerini görseniz...Allah akıl fikir versin. Sağolun kızlar. Gece gece okudum, moralim bozuldu, paylaşmak istedim sizle.
sıkma canını boş ver emeğine sağlık gerçekten çok özenle süslenmiş belli :-*
valla ben evde biraz nar birazda tarçın varsa birazda ceviz koyuyorum aşure üzerine kayısılar çok güzel olmuş inşallah bir daha yaparsam bende kayısıları süsleme için kullanacağım  :-*

Çevrimdışı meyosh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2012, 11:41:09 »
Tebrikler...keske bu tepkileri hileyle en cok oyu alan yarismalardaki yarismacilara verebilseler

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2012, 11:53:54 »
gayet güzel aşureleri seçtiler ebru hanım bakmayın siz yorumlara güle güle kullanın

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2012, 18:19:46 »
tebrikler cnm bende yollamıştım ama kısmet değilmiş
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2012, 18:50:54 »
Tebrikler ebru hanım ellerinize sağlık görünüm böyle iştah acçıcıysa artık lezzet nasıldır emeklerinize sağlık
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2012, 19:07:27 »
canım benim sen neden içerliyorsun böyle kişilerin laflarına.senin marifetine ispatmı gerek.biz eskiler iyi biliyoruz kimin ne olduğunu.hazımsız insanların lakırdıları duyma bile.eline sağlık enfes görünüyor.gül geç hediyeni güle güle kullan  :-*
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!