Gönderen Konu: Hunter Çizme  (Okunma sayısı 2640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
Hunter Çizme
« : 07 Aralık 2012, 16:44:53 »
Arkadaşlar içinizde hunter çizme alan var mı? Nasıl dır.Özellikle yağmurlu havalar da giyiliyor muş.Almayı düşünüyorum.Fikriniz var mı acaba ?
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
Ynt: Hunter Çizme
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2012, 18:49:00 »
valla eğer yağmurdan korunmak için arıyorsan bu çizmeyi okadar para verme derim ben.şu facede 149 tl ye düşmüş  :D kırmızı çizme sanırım bu.migros ve tansaşta 40 tlye omax marka var iş görür.ararsanda daha bir çok yerde var bu ürünlerden.bence pahalı ama sen bilirsin tabiki.ben oğluma tansaştan almıştım.araba desenleri falan var.yağmurlu havada giyiyor çok rahat içimde rahat tabi ayakları ıslanmıyor...

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2012, 19:13:26 »
Demek istediğim koku v.s. yada başka bir sorun çıkartıyormu

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2012, 20:01:44 »
yanliş anlamazsanız bir yorumda benden.bence çok iğrençler.5 para etmez.çoban çizmesi.eskilerin deyimiyle cizlavit.komedi bence yaa.bende soruyordum kendi kendime.bunlara bu paraları veren varmı aceba ?diye..
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2012, 20:06:19 »
Demek istediğim şey kundura çizme giyiyorum.Çizmeler yağmurda mahvoluyor.Ben çok ayakkabı ve bot eskiten birisiyim.Yürüme v.s. çok oluyo yıl içinde.Ayakkabılara yazık oluyo.Bu lastik çizmeler daha kolayıma geldi açıkçası dikkatimi çekti.Kunduralar yağmurdan mahvoluyo.