Arkadaşlar içinizde hunter çizme alan var mı? Nasıl dır.Özellikle yağmurlu havalar da giyiliyor muş.Almayı düşünüyorum.Fikriniz var mı acaba ?
valla eğer yağmurdan korunmak için arıyorsan bu çizmeyi okadar para verme derim ben.şu facede 149 tl ye düşmüş

kırmızı çizme sanırım bu.migros ve tansaşta 40 tlye omax marka var iş görür.ararsanda daha bir çok yerde var bu ürünlerden.bence pahalı ama sen bilirsin tabiki.ben oğluma tansaştan almıştım.araba desenleri falan var.yağmurlu havada giyiyor çok rahat içimde rahat tabi ayakları ıslanmıyor...
Demek istediğim koku v.s. yada başka bir sorun çıkartıyormu
yanliş anlamazsanız bir yorumda benden.bence çok iğrençler.5 para etmez.çoban çizmesi.eskilerin deyimiyle cizlavit.komedi bence yaa.bende soruyordum kendi kendime.bunlara bu paraları veren varmı aceba ?diye..
Demek istediğim şey kundura çizme giyiyorum.Çizmeler yağmurda mahvoluyor.Ben çok ayakkabı ve bot eskiten birisiyim.Yürüme v.s. çok oluyo yıl içinde.Ayakkabılara yazık oluyo.Bu lastik çizmeler daha kolayıma geldi açıkçası dikkatimi çekti.Kunduralar yağmurdan mahvoluyo.