hayır henüz gelmedi umarım gelir.
oraya gitme derim

bende karşıykadan gittim oraya benimki de çok uzak. sen yinede diğerrine git bence
hediyemi aldım. güleryüzlü ve alakalı davrandılar memnun ayrıldım.
bizde ankamalda Yani Migrosta aldık Ankarada
neo alışveriş merkezi mağazasından aldım,ilgili ve alakalı davrandılar,seçenek azdı,sadece cotton serisinden alabileceğimi belirttiler,problemle karşılaşmadım
Bende bugun hedıyemı cevahır la senza dan aldım, sıcak bır tavırla yaklastılar, istediğimi secıp magazadan ayrıldım:)
bende magazaya gitmeye cekiniyorum, asi demirin alacagı magazan alacagım cunku bende .
selluka ; sadece modal kumaş türünü seçebiliyorduk , ama size cotton vermişler .
Her şube kafasına estiği gibi uyguluyor herhalde kampanyayı.
Neyse enazından güleryüzle karsılasmıssınız.
Haftasonu bende gideceğim , bakalım neler olacak
bizim kargo kimbilir nezaman gelir artık
bende magazaya gitmeye cekiniyorum, asi demirin alacagı magazan alacagım cunku bende .
selluka ; sadece modal kumaş türünü seçebiliyorduk , ama size cotton vermişler .
eskişehirdeyim ben ve tek mağazası var burda la zanse in,postayla hediyesi gelecek arkadaşlar ölçülerinizi dikkatli yazın çünkü beden noları çok farklı,modele göre beden nosu vermişler bi süprizle karşılaşmayın derim ben haddim olmayarak
eskişehirdeyim ben ve tek mağazası var burda la zanse in,postayla hediyesi gelecek arkadaşlar ölçülerinizi dikkatli yazın çünkü beden noları çok farklı,modele göre beden nosu vermişler bi süprizle karşılaşmayın derim ben haddim olmayarak
saol canımcım. ben sitedeki programa yazdım otomotik kendi verdi bedeni işallah süpriz bişey olmaz