ben bugün gidip aldım arkadaşlar maşallah beş karış suratlarıyla karşıladılar beni
yanımdaki arkadaşlarımada rezil oldum .
kazandığın bumu dediler

geçen seneden kalma ürünler en eski şekliyle arayı elliyorum elleme burayı elliyorum ellemeyi buradan alın seçenek çok boldu yani
döküntülerden birde don aldım
çok sinirliyim kime şikayet edeyim
ben bugün gidip aldım arkadaşlar maşallah beş karış suratlarıyla karşıladılar beni
kazandığın bumu dediler 
geçen seneden kalma ürünler en eski şekliyle arayı elliyorum elleme burayı elliyorum ellemeyi buradan alın seçenek çok boldu yani

la senzanın adresi vardı canım, oraya şikayet et, ne gıcıklarmış yahu, sanki külçe altın, alt üstü bir çamaşır

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin , ben bu adresten bi kaç soru sormuştum hemen dönmüşlerdi,
sen böyle yazınca içimde istek falan kalmadı benim de
asi demir çok üzüldüm

ben de bugün bursa şubesinden aldım çok ilgilendiler yani parayla satın alacak olsam bu kadar ilgilenilmez o derece ve çok seçenek sundular hem eski sezon hem de yeni sezon ürünleri gösterdiler uzun süre anlatıp yardımcı oldular renk ve model şeçiminde bence kesinlikle şikayet et ne kadar ayıp etmişler ya çok sinirlendim
bende ankara ankamallden aldım benlede çok ilgiliydiler çok şaşırdımm
kazandığın bumu dediler 

bu tamamen mağaza sorumlusunun ve satış elemanlarının terbiyesizliği .
la senzadan kaynaklanan bir sorun olsaydı diğer arakdaslarda aynı problemi yaşardı.
arkadaşım şikayet mesajına hangi il ve şubedne aldıgını yazmayı unutma sakın. sadece bu kampanya için değil , la senza o şube için çalışanlarını tekrar gözden geçirse iyi olur.
ayrıca kampanya detaylarında açık ve net bir şekilde outlet mağazalarından ürün alınamayacagı yazıyordu. Buda demek oluyor ki eski ürün vermek gibi bir niyetleri ve hakları yok.
Bende izmir mağazasından alacağım umarım aynı problemle karsılasmam .
forum bornovadaki mağazasından aldım canım sen başka yere git derim
forum bornovadaki mağazasından aldım canım sen başka yere git derim 
hadi ya offff . bende forum bornovadan alacağım. agoradaki mağaza uzak kalıyor bana çünkü.
attığın şikayet mesajına cevap geldi mi ?