0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama problem şurada face isminle gelirse kargocu o kişinin kimliğini isteyecek.Oda olmadığına göre problem olabilir.evet,siz foruma kendi adınızı yazdığınız halde face hesabınızdaki isimemi geldi?
ama problem şurada face isminle gelirse kargocu o kişinin kimliğini isteyecek.Oda olmadığına göre problem olabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama problem şurada face isminle gelirse kargocu o kişinin kimliğini isteyecek.Oda olmadığına göre problem olabilir.evet,siz foruma kendi adınızı yazdığınız halde face hesabınızdaki isimemi geldi?evet
benim face.... soyadım -adım kargo o şekilde gelmiş ama kargocu adım soyadım'ı söyledisadece krem gelmiş diğer faceden kazandığım deolar gelmedi
ben saçma sapan isimlerle katıldım.adam her kargo getirdiğinde abla siz bu evde kaç kişi yaşıyorsunuz diyor.sen karıştırma orasını diyorum bende.internet üzerinden alışveriş yapıyorum.o yüzden farklı isimler kullanıyorum diyorum.sen adrese hangi isim yazılırsa yazılsın benim kargolarımı getir diyede tembihledim.zavallı gıkını bile çıkaramadı.