Gönderen Konu: arkadaslar bakarmisiniz :(  (Okunma sayısı 3912 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Moderator
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: arkadaslar bakarmisiniz :(
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2012, 11:56:47 »
Allah'ın bize en büyük sınavlarından biri bence bize düşünme yeteneğini ve his denen şeyi vermiş olması. bu öyle bir kuvvet ki, kendimizi dibe de vurdurabilir, tepeye de çıkarabilir, öylesine muazzam. önemli olan kontrol edebilmek ki zaman zaman bu çok zor oluyo haliyle, başka türlü nasıl sınav olurdu ki?

hiç unutmuyorum, annem babasını (dedemi) kaybettiği sene abimle ben aynı anda üniversiteyi kazanıp evden ayrılmıştık ve derin bir depresyona girmişti, panik atakla beraber. bir tatil zamanı, evdeyim, annem biraz rahatsız ve iğne yaptırıyor, önemli birşey değil ama bronşitinden bile olabilir net hatırlamıyorum, her gün beraber gidip iğne yaptırıyoruz. oldukça güzel, güneşli bir gündü ve hastane yolu sağlı sollu ağaçlarla çevrili sessizcce bir yerde, bütün kuşlar ağaçların içine dolmuş öylesine ötüyorlar ki, yaklaşık 100 civarında kuş sesinden bahsediyorum! sonra bi anda annem ben fena oluyorum dedi, kollarımda yığıldı yolun orta yerinde. ne yapacağımı şaşırdım, güç bela taşıdım sonra yardım istedim. meğer annem o kuş ötüşlerini sadece kendisinin duyduğunu sanmış. öyle panik yapmış ki, söyleyememiş de bana; o zamanlar depresyonla deliliğin yan yana anıldığı zamanlar :)

velhasıl, Cem Yılmaz'ın dediği gibi "içimizde" :)
Allah ım yardımcınız olsun, kendinize olumlu telkinlerde bulunun, kaygılarınızı konuşacak birini mutlaka bulun içinizde büyütmeyin hiçbir şeyi; bu illa ki psikolog olmak durumunda değil sizi bu kadar rahatsız ediyorsa psikolog-ilaç vs. yakın gördüğünüz ve en önemlisi itimat ettiğiniz birine kaygılarınızı aktarın.

Sevgiyle.

...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Ynt: arkadaslar bakarmisiniz :(
« Yanıtla #11 : 27 Kasım 2012, 12:13:28 »
anksıyete bozuklugu ıcın dr cıpralex adlı ılacı 1 yıl raporla verdı ama sadece 2 ay kullandım .devam etsemıydım keske etseydım ..çünkü bazen insan gercekten yetersız kalıyor yazıkkı yasamayan bılemez ınsanın kendıne yaptıgı kötülüğü bi baskası yapamazmıs derlerdı ya evet dogruymus.babamın kanser olması ılk bebegımı düşük yapmam oğluma hamılelıgımde düşük riski bulunması ve o dogduktan 3 ay sonra drlar tarafından  bu normal degıl dıyerek bazı hastalıklardan şüphelenılmesı ve yazıkkı sonunda babamı kaybetmem benı sarstı cok sarstı ben güçlü karaktaerde bı ınsan degıldım bunları kaldıramadım sürekli aglamaya hazır korkak basına bısey gelecek dıye ödü patlayan biri oldum çıktım kendımle cok mucadele ettım dualar okudum kendımı telkın etmeye calıstım ama basaramadım dr destegını bıle kendım ıstedım ama tedavıyı bıraktım cevremdekı herkes bıkmıstı benden tabı bende onlardan cünkü sürekli hersey senın elınde deyıp durmalarından nefret edıyordum .gelelım sonuca sımdı 2 .5 yıl boyle gectı son 7-8 aydır şükür iyiyim nasıloldu bılmıyorum ama sureklı kafamı mesgul etmek ıyı geldı bana korkularım tamamen gıtmesede buyuk bı oranda azaldı ne zaman daralsam Allahım sen yardım et dıyp korkularımı bastırmaya calıstım basaramadıgım zamanlarda var ama cok daha ıyıyım en azından daha az sıkayet edıyor cevremdekıler