0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geç kalmamışlar mı izleyen izledi insan biraz erken davranır bu kafayla merkezlerde bir dünya alış veriş merkezi varken çok sapa yerde kalan profilo nun işi zor.
ben de kazanmışım konu için çok teşekkürler.kardeşime nasip olacak tabii o Mecidiyeköy de çalıştığı için Ben yine hafta sonu İstinye Park'ta boş koltuk kovalayacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de kazanmışım konu için çok teşekkürler.kardeşime nasip olacak tabii o Mecidiyeköy de çalıştığı için Ben yine hafta sonu İstinye Park'ta boş koltuk kovalayacağım bak yine tanismak kismet olmayacak bir aksilik olmazsa ben yarin gidiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de kazanmışım konu için çok teşekkürler.kardeşime nasip olacak tabii o Mecidiyeköy de çalıştığı için Ben yine hafta sonu İstinye Park'ta boş koltuk kovalayacağım bak yine tanismak kismet olmayacak bir aksilik olmazsa ben yarin gidiyorumbak yaa :/esracım hususi sözleşip buluşalım bence