Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
HER GÜN TAM 100 ADET AĞRI VE RAHATLATICI KREM HEDİYE !!! Sizde Katılın!! Ayrıntılar Foto' da ve Sayfamızda..
kargo falan var mı bilmiyorum kampanyayı görür görmez açtım
şimdi mesaj attım cevabı bu yani kargolu arkadaşlar
TÜRKİYE GENELİNE KARGO ÜCRETİ DEĞİŞMEKTEDİR. BİZİMLE ALAKASI YOKTUR, KARGO ŞİRKETİ TARAFINDAN ÜCRET KAPIDA ALINACAKTIR.TEŞEKKÜRLER
hediye formunu doldurdum siparişiniz en kısa sürede gönderilecek diye yazdı ben sipariş vermedimki ve ürünü satında almadım hangi ürünü gönderecekler onuda bilmiyorum
dün beni aradılar.ürün tanıtımı için 10-20tl arası kargo bedeli varmış .boş bulunup gönderin dedim ama geri iade edeceğim.güvenemedim ben bu firmaya.iletişim için verdikleri sitede açılmıyor zaten
benide aradılar numunemi göderiyorsunuz dedim evet dediler kargo ücreti varmı diye sordum kargo size ait 10-20 TL arsında kargo ücretimiz var bende 20 TL size vereceğime gider bildiğim ağrı kesici alırım saollun dedim kapattım bunlar bedava deyip kargo ücretinden alıyorlar kargolar en az 500TL ücretli
beni de aradılar tanıtımını yapmak için meşgulüm dedim kapattım gelirse de almıcam zaten
Kremim Meral Hanım Ürün için bir ücret yok,, Tm Türkiye Geneline Kargo fiyatları 10-20 Tl arasında değişebilir.Bizimle alakalı değildir
bizimle alakası yok diyorlar birde ya safız zaten biz