Öğretmenleri anlatan filmlerle ilgili soruları doğru ve hızlı yanıtlayın, hediye çeklerini kapın!
19 - 30 Kasım 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılıp, öğretmenleri anlatan filmler ile ilgili soruları doğru ve hızlı yanıtlayan ilk 3 kişiden biri siz olun, 25 TL’lik hediye çeklerini kapın!
Kampanyaya hemen katılın, hediye çekini kazanma şansınızı artırın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKampanyaya katılarak çıkan soruları en hızlı ve doğru şekilde yanıtlayan ilk 3 kişi D&R’dan 25 TL’lik hediye çeki kazanacaktır.
ben aylardır anketlere katıldım ama hiçbirşey göndermiyorlar
3 yıldır üyeyim sadece zaman kaybı . toplanan puanları çekiliş ysapacağız diye tükettiler. Artık gönderdikleri her ileti ve anketi hemen siliyorum
3 yıldır üyeyim sadece zaman kaybı . toplanan puanları çekiliş ysapacağız diye tükettiler. Artık gönderdikleri her ileti ve anketi hemen siliyorum
Ben 100 tl aldım buradan, sadece 1 defa. Bir defa da 25 tl lik puanımla 2009'da çiçeksepeti.com dan çiçek hediye etmiştim. Siteden birkaç defa 100 TL alan da var. Vespa çekilişi ve önceden yapılan diğer çekilişlerde tüm paraları harcamasanız mağdur olmazdınız. Çekilişlerde amaçlanan da havuzda biriken paranın toplanması ve bir kişiye hediye edilmesi. Aynı sayısal süper lotodaki mantık yani. Verecekleri hediyeyi -en azından amorti etmeyecekse- araba verip kimse zarar etmez.
benimde hiçbir çekimi göndermediler,daha da utanmadan reklam yapıyorlar