21 Ocak 2013’e kadar faturasına Otomatik Ödeme Talimatı veren Avealılar 1 adet 2012 Model Qashqai 1.6 Visia 4X2 M/T Euro 5 Araba, 50 adet Samsung N8005 Galaxy Note 10.01, 500 adet Avea Jet Modem’den birini kazanma şansı yakalıyor.
Üstelik talimat vermek çok kolay! Avea Online işlem Merkezi , Avea çağrı merkezi, tüm Avea bayileri veya bankanız üzerinden hızla talimat verebilirsiniz.
Hemen Otomatik Ödeme Talimatı’ı vermek ve Qashqai 1.6 Visia 4X2 M/T Euro 5 Araba,Samsung N8005 Galaxy Note 10.01 veya Avea Jet Modemden birini kazanmak için...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Gene yeni Talimat istiyor ve bir önceki Otomatik Ödeme çekilişinin açıklanma zamanı ile bu kampanyanın başlama zamanı aynı! Avea Çekiliş işini baya sıkı tutuyor ama mevcut otomatik ödemeleri kapsamadığı için talimatımı iptal ediyorum.
21 Kasım 2012-21 Ocak 2013 tarihleri arasında anlaşmalı bankalardan veya Avea kanallarından faturanıza otomatik ödeme talimatı verin; 1 adet Qashqai 1.6 Visia M/T, 50 adet Samsung Galaxy Note 10.1 ve 500 adet Avea Jet Modem’den birini kazanma şansı yakalayın.
ödüller iyiymiş Ama Avea hattım yok
bu öncekinden farklı mı?önceki açıklandı mı?ben aynısı devam ediyor zannettim gelen maili görünce
Gene yeni Talimat istiyor ve bir önceki Otomatik Ödeme çekilişinin açıklanma zamanı ile bu kampanyanın başlama zamanı aynı! Avea Çekiliş işini baya sıkı tutuyor ama mevcut otomatik ödemeleri kapsamadığı için talimatımı iptal ediyorum.
ben de iptal edip yeniden vereyim nasıl olsa zaman var
Kampanya öncesinde talimatı olup kampanya süresince iptal ettiren ve yeniden talimat veren kişiler çekiliş hakkı kazanamayacaktır.
Buna göre iptal ettirip yeniden otomatik ödeme vermeye gerek yok.
güzel araba hediye ediyorlar...