0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmercedesin sayfasında uygulamayı bulamadım ama fazlamı evham yapıyorum aynen ben de bulamadım
mercedesin sayfasında uygulamayı bulamadım ama fazlamı evham yapıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmercedesin sayfasında uygulamayı bulamadım ama fazlamı evham yapıyorum aynen ben de bulamadım ,mercedes meslek avcısı oyununu hatırlayın... orada da hiç bir bilgi yoktu.. hatta hediyeler de çok geç gelmişti ama gelen ürünleri ben çok begenmiştim... umarım kupa dediği termos bardaktır... çünkü çok kullanışlı.. ben beğendim...
Kendine özel paranı oluştur. İlk 1000 kişi arasında ol kazandığın kupa adresine gelsin. Acele edin.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKendine özel paranı oluştur. İlk 1000 kişi arasında ol kazandığın kupa adresine gelsin. Acele edin.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu linki nerden buldunuz?
arkadaşlar ben bu uygulamaya güvenmedim çünkü imza fotoğraf falan istiyor. hukukumuza göre imza ad ve soyaddan oluşur.bişeye imza atmış gibi olmayalım hertürlü bilgiyi vermek pek sağlıklı değil .