Valla hocam ben izledim programı senin adına çok sevindim.Tebrik ederim:)
Çok sağol hocam . Çok teşekkür ederim. 
uğur nasıldı yarışma ben izleyemedim soruların hepsi kolaymıydı hepsini biliyomuydun yoksa ekipman hazırladınmı soruları googledan bakmak için falan nası kazandın bizim ne yapmamız lazım kazanabilmemiz için?
tebrikler çok sevindim adınıza
uğur nasıldı yarışma ben izleyemedim soruların hepsi kolaymıydı hepsini biliyomuydun yoksa ekipman hazırladınmı soruları googledan bakmak için falan nası kazandın bizim ne yapmamız lazım kazanabilmemiz için?
Sorular gerçekten zordu.3 soruyu biliyodum ama emin olmak için Google 'a baktım.Ama özellikle son soru çok zordu .Ona internetten bile baksan bulunamazdı.Bu yüzden son soruyu sıktım ve tuttu
Sorular gerçekten zordu.3 soruyu biliyodum ama emin olmak için Google 'a baktım.Ama özellikle son soru çok zordu .Ona internetten bile baksan bulunamazdı.Bu yüzden son soruyu sıktım ve tuttu 
bravo güle güle kullan...
izledim programı sorular zorluyor biraz bilgisayarı hızlıca kullanmak gerek internetten bakmak için izledim gecen 1 kişi kazandı sadece
sambaras tebrkler bu arada
bu günkü sorular yayınlandı arkadaşlar...Katıldım bende ilk defa...Umarım Forumumuzdan kazanmaya devam edilir...
Herkese bol şans...
Bu arada bugün soruların yayınlanmasında biraz aksama oldu sanırsam ilk verilen linkte sayfa açılmıyordu sonra yenilediler.Bu arada katılacak herkese bol şans
bende bugün 1. yarışmacı olarak katılacağım. Aradılar 1 saat önce.