0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla hocam ben izledim programı senin adına çok sevindim.Tebrik ederim:)Çok sağol hocam . Çok teşekkür ederim.
Valla hocam ben izledim programı senin adına çok sevindim.Tebrik ederim:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla hocam ben izledim programı senin adına çok sevindim.Tebrik ederim:)Çok sağol hocam . Çok teşekkür ederim. uğur nasıldı yarışma ben izleyemedim soruların hepsi kolaymıydı hepsini biliyomuydun yoksa ekipman hazırladınmı soruları googledan bakmak için falan nası kazandın bizim ne yapmamız lazım kazanabilmemiz için?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla hocam ben izledim programı senin adına çok sevindim.Tebrik ederim:)Çok sağol hocam . Çok teşekkür ederim. uğur nasıldı yarışma ben izleyemedim soruların hepsi kolaymıydı hepsini biliyomuydun yoksa ekipman hazırladınmı soruları googledan bakmak için falan nası kazandın bizim ne yapmamız lazım kazanabilmemiz için?Sorular gerçekten zordu.3 soruyu biliyodum ama emin olmak için Google 'a baktım.Ama özellikle son soru çok zordu .Ona internetten bile baksan bulunamazdı.Bu yüzden son soruyu sıktım ve tuttu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla hocam ben izledim programı senin adına çok sevindim.Tebrik ederim:)Çok sağol hocam . Çok teşekkür ederim. uğur nasıldı yarışma ben izleyemedim soruların hepsi kolaymıydı hepsini biliyomuydun yoksa ekipman hazırladınmı soruları googledan bakmak için falan nası kazandın bizim ne yapmamız lazım kazanabilmemiz için?Sorular gerçekten zordu.3 soruyu biliyodum ama emin olmak için Google 'a baktım.Ama özellikle son soru çok zordu .Ona internetten bile baksan bulunamazdı.Bu yüzden son soruyu sıktım ve tuttu bravo güle güle kullan...