avona üye falanmı yapıyorlaki ben üye olmak istemiyorum
numune göndereceklerse niye tc numarası istesinlerki
kesin bu işte bir iş var gibi geliyor çantalı numune paketleri ücretli diye biliyorum sonradan borçlu çıkarmasınlar sizi dikkatli olun derim
bir fikrim yok ama tc istemeleri acaba saht hesapları kontrol etmek olabilirmi?
avonda üyeliğim yeni düştü zaten onlarda tc var sıkıntı olacağını sanmıyorum ben yolladım..
sahte hesap banka hesap numarası vermiyorsunuzki kargo gelir kimliğinize bakar öyle teslim eder eğer başka birisi ise iade eder
Üye yapacak olsalar bunu belirtirlerdi bence ve ilk 10.000 kisiyle sınırlamazlardı diye dusunuyorum
bir kişi defalarca başka hesaplarından talep istemesin diye bu önlem alınmış olabilir
bir kişi defalarca başka hesaplarından talep istemesin diye bu önlem alınmış olabilir
bencede oyle.Avona uye olmak icin evinizin faturasini falan vermeniz lazim uyeligi olanlar bilir
bende üye oldum 1 yıl boyunca yaptım o zamanlar tc numaramla üye olmuştum ev faturası bile istemiyorlardı ama şimdi bilmiyorum o dönemler numune çandası hatırladığım kadarıyla 15 TL falandı almıştım
istesekmi acaba 
sizin karariniz

ama parayla siparis vermiyorsunuz ve sınırlı sayıda dagıtıyorlar ucretli olsa sınır falan koymazlardı