bende perwoll siyah sihir aldım evdeki bitmek üzereydi zaten iyi oldu .haber verdiğiniz için teşekkürler
Bende kargo ücreti çıktı, kaç liralık alıma kargo bedava
limit yok çıkmaması lazım kargo ürünü sepete eklerden 3 adet yap
ne biçim iş bu ya bunlar sepetten silinmiyor
Bonus varmış kartımda bende perwol siyah sihir aldım para vermeden
bütün ürünlerde kargo bedava değil ; Ariel leke çıkarıcı da kargo var mesela ben almadım onun için
sadece kargo bedava yazan ürünlerde kargo bedava. ben fairy falanda alayım dedim ama onlarda kargo vardı almadım..
limit yok çıkmaması lazım kargo ürünü sepete eklerden 3 adet yap
ürünü artırdıkça kargo ücreti de artıyor
Kampanya koşulları:
* Stoklarla sınırlı bu kampanya sadece Ariel Professional Leke Çıkarıcı Sıvı 1 lt., Ariel Professional Leke Çıkarıcı Sıvı Beyazlatma Etkili 1 lt., Fairy Sıvı Bulaşık Deterjanı Limon 500 ml, Vernel Gül Max 1.500 ml, Vernel Max Perfume Essence Amber 1.500 ml, Vernel Max Perfume Essence Ametist 1.500 ml,Perwoll Beyaz Sihir 1.000 ml, Perwoll Siyah Sihir 1.000 ml, Perwoll Narin Sihir 1.000 ml, Pril Perfect Bulaşık Makinesi 14 Tablet, Persil Jel Gülün Büyüsü 1.095 ml, Persil Jel Deniz Esintisi 1.095 ml, Vanish Kosla Sıvı Beyaz Leke Çıkarıcı 2 lt., Vanish Kosla Sıvı Leke Çıkarıcı 2 lt., Marc Ahşap Yüzey Temizleyici 750 ml, Finish Makine Temizleyici 50 ml, Cif Mikrofiber Bez İkili (Banyo-Mutfak), Cif Banyo Aktif Kalkan Sprey 750 ml, Cif Mutfak Aktif Kalkan Sprey 750 ml, Banat Düz Bulaşık Süngeri (Sarı Sünger - Yeşil Fiberli ), Banat Oluklu Bulaşık Süngeri (Sarı Sünger - Yeşil Fiberli), Airwick Oda Kokusu Freshmatic Yedek Şişe Lavanta, Air Wick Oda Kokusu Freshmatic Yedek Şişe Manolya, Air Wick Oda Kokusu Freshmatic Yedek Şişe Temizliğin Esintisi, Air Wick Oda Kokusu Freshmatic Yedek Şişe Bahar Çiçekleri, Air Wick Oda Kokusu Freshmatic Yedek Şişe Bahar Temizliği, Clean Ballz Çamaşır Yıkama Topu, Scotch Brite Tüy Toplayıcı Rulo 56 Yaprak ürünlerinde geçerlidir.
* Kampanya dahilindeki ürünlerden 1 adet alan kişi aynı ürünün bire bir aynısından 2 adet ücretsiz alma hakkı kazanır.
* Her bir ürün için kampanyadan sadece 2 kez yararlanılabilir.
* Bir üründen maksimum 6 adet alınabilir. Kampanyalar toplu alımlarda geçerli değildir.
Hepsiburada.com toplu alımlara müdahale hakkını saklı tutar.
* Bu kampanya sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir.
* Hepsiburada.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.