Gönderen Konu: nursencehersey/ar yıldızdan 3 kişiye muhteşem hediyeler 15 kasım-15 aralık  (Okunma sayısı 1344 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARIMIZ

1-Bana aşure ayı sebebiyle yaptığınız aşurenin en güzel  resmini mail atıyorsunuz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine ve aşağıdaki şartları tamamlayacaksınız 1 ay sonunda bende resimleri firmaya göndereceğim kazananı belirleyecekler bende bloğumda açıklayacağım...
2- yıldız abla resmini yarışma süresi boyunca profil resmi olarak kullanılacak resim aşagıda BLOGDA VAR
3- facebook sayfamızı beğeniceksiniz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
4- twitter sayfamızı beğeniceksiniz  @aryildiz1948
5- kampanyayı duyurup linkini yorum olarak bırakıcak  ayrıca ad soyad ve mail adresleri bırakacaksınız....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
begenmedınızmı kımse kaılmadı da :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Daha geçen hafta aşure yapmıştım ya bileydim resmini çekerdim  :'( :'( :'(

Allahtan birşey olmazsa sırf bu kampanya için cumartesi yine yapacağım :P :P :P :P

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
yp yap canım bana guvendı fırma kampanya yaptı ama kımse katılmadı ya valla yuzum kara cıkacak gıbı sankı :(

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Allah utandırmasın canım  :)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
profil resmimizi nasıl değiştitiyorduk unutmuşum  :-\

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
canı resmı once bılgısayarına kaydet ordanda facebook a yukle profıl resmı yap

Çevrimdışı hippie

• Usta Kampanyacı
aşure yapar yapmaz katılıcam  ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
beklerım canım yorum cok olsada okumadan katılım yapıyolar tek tek gerı donuyorum sartlarınız tmam degıl dıye ama cogu tamamlamadı  :(

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
aşure yapan tüm arkadaşları kampanyama bekliyorum arkadaşlar kaçırmayınnnnnnnnnnn kampanyayı