Arkadaşlar kendinizi kasmayın çikolatalarda çekilişle 
Peki ana menüde yazan haftalık en iyi ilk 100 e çikolata paketi yazıyor ?. Ben metroyu bildim bileli en iyi ilk 100 e veriyor.
Ayrıca, aynı kampanya kapsamında, her bir haftalık dönem sonunda yapılacak şirket çekilişleriyle; her dönem 100 kişiye Ülker Metro Hediye Paketi ödülü verilecektir
Aynısını bende okudum evet ancak menüde yazan aklımı karıştırdı.
Ayrıca, aynı kampanya kapsamında, her bir haftalık dönem sonunda yapılacak şirket çekilişleriyle; her dönem 100 kişiye Ülker Metro Hediye Paketi ödülü verilecektir (5’er adet Ülker Metro Regular, Ülker Metro Yerfıstıklı ve Metro Bütük Boy ürünü içerir). Şirket çekilişi ödülleri, ilgili yönetmeliğin 2/f maddesi gereği, MPİ izin kapsamı dışında uygulanmaktadır. Kazananlar, her hafta bittikten sonra aynı hafta içinde Perşembe günleri saat 12:00’da yapılacak ve çekiliş ile aynı hafta içinde Cuma günleri Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresli Ülker Çikolatalı Gofret Facebook sayfasında duyurulacaktır (bayram ve resmi tatillerde bir hafta sonra duyurulur) ve ödüller, kazananlara ücretsiz sunulacaktır. Her bir dönemin çekilişinde bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Sayfadan kopyalayan geliyor arkadaş. Görüyoruz biliyoruz beyler bizim olayımız oyun ana menüde yazan ilk 100 baremi.
Nerede en iyi yüze metro paketi yazıyor. Ben göremedim..
ben de bişey kopyalayabilirmiyim
Ayrıca, aynı kampanya kapsamında, her bir haftalık dönem sonunda yapılacak şirket çekilişleriyle; her dönem 100 kişiye Ülker Metro Hediye Paketi ödülü verilecektir (5’er adet Ülker Metro Regular, Ülker Metro Yerfıstıklı ve Metro Bütük Boy ürünü içerir). Şirket çekilişi ödülleri, ilgili yönetmeliğin 2/f maddesi gereği, MPİ izin kapsamı dışında uygulanmaktadır. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yani snickerslar gibi buda çekilişle.Ama metro genelde ilk yüzlere verirdi.Ama çekilişle yazıyor
tartışmaya gerek yok arayın sorun

Phone: +90 212 245 85 30/31-32-42
ONLAR DA ANLAMIŞLARDIR İLK YÜZ ÜÇ KAĞITCILARDAN OLDUĞU BARİ ÇEKİLİŞ YAPALIM DEMİŞLERDİR FAKAT UYGULMAYI YAZAN YETENEKSİZ ARKADAŞ ORADAN ÇIKARMAYI UNUTMUŞTUR NİYE YETENEKSİZ DEDİĞİMİ ANLAMIŞSSINIZDIR.