Gönderen Konu: Başkasının telefon hatlarını kullananların hatları üzerine almaları için fırsat  (Okunma sayısı 2025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Kesinlikle bu senin yasal hakkın..Sebep ne olursa olsun bu X kişi yoksa hakkın sana devredilmesi gerekir..Diğer açıdan da hat sahibi 1. derece akransa ve kendi yakınından birine devretmek istiyorsa da ücret talep edilmemeli..Farz edelim ki hattı üzerine 18 yaş altı olduğu için alamadı bir arkadaş..Sonra reşit oldu hattı alma hakkı doğuyor..Ücret almak sadece Gsm şirketlerini zengir eder..Hayırlısı bakalım.. :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kendisi en güncel ve doğru bilgiyi veriyorum dedi..Şuan 37 TL ücret ödeyerek devir işlemi yapabileceğinizi ekranda görüyorum..Şuan bize gelen herhangi bir bilgi yok ücretsiz olmaz dedi..:)

Turkcell Devir İşletim Ücreti olarak 37 TL alıyor..Bilginize arkadaşlar..Henüz bu uygulanmıyormuş..Canlı destek hattından sordum.. :D :D

Müş hiz bilmiyor olabilir, BTK'nın kararına uymak zorundalar,BTK dan çok büyük ceza alabilirler uygulamazlarsa..

bu dedikleri her iki kişinin birlikte başvurması halinde aldıkları ücrettir diye tahmin ediyorum ama benim durumda olanlarda adam kendi adına hattı çıkarmış ortalıkta yok ama kullanıcı benim, yasal olarak kullanıcın hattı üzerine alması gerekir diye düşünüyorum.

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Hep beraber iyi haberleri bekleyelim :))
alabilen yazsın ki bizlerede yol açılsın
tekrar teşekkürler paylaşım için
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.