Gönderen Konu: ZyXEL Adını Sen Koy  (Okunma sayısı 1553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
ZyXEL Adını Sen Koy
« : 08 Kasım 2012, 14:39:30 »

ZyXEL Adını Sen Koy Yarışması Başladı! ZyBOTS'lar için oylarınızı bekliyoruz. Herkese Bol Şans! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu oylama 8 Kasım – 21 Kasım 2012 tarihleri arasında ZyXEL Türkiye sayfasında düzenlenmektedir.
    Oylamaya katılabilmek için ZyXEL Türkiye'nin takipçisi olmak veya Facebook sayfasını "beğenmek" gerekmektedir.
    Bu oylama, ZyXEL tüm dünyada yaptığı bir oylamanın Türkiye bölümüdür.
    Oylamanın Türkiye bölümü tamamlandıktan sonra ödüllerin verilmesi için tüm Dünyadaki oylamanın tamamlanması ve sonuçlarının açıklanması beklenecektir.
    Tüm dünyadaki oylama sonuçları 28 Kasım 2012 tarihinde kesinleştikten sonra, dünya genelinde en çok oyu alarak birinci olan isim çiftine Türkiye de oy veren katılımcılar, doğru tahmin eden katılımcılar olarak belirlenecektir.
    Doğru tahmin eden katılımcılar, oy verme tarih ve saatlerine göre sıralandıktan sonra, numaralandırılıp çekiliş yapılacak katılımcıya ödül olarak bir adet içerisinde 500GB 2 adet diskleriyle beraber "ZyXEL NSA325 Medya Sunucusu veya yeni nesil P660HNU ADSL Modem ya da PLA4201 Powerline adaptör" verilecektir.
    Ödül kazanan katılımcı 1 Aralık 2012 tarihinde ZyXEL Türkiye Facebook sayfası duvarından açıklanacak ve ödülün gönderimi 1 Aralık 2012 tarihinden itibaren en geç 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.
    ZyXEL Türkiye oylama devam ederken ya da tamamlandıktan sonra bu katılım koşullarının tümünü ya da bir kısmını, önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
    ZyXEL Türkiye ve birlikte çalıştıkları tasarım/sosyal medya ajanslarının çalışanları ve bunların birinci dereceden akrabaları bu oylamaya katılamazlar. Katılsalar bile ödül kazandıkları takdirde ödül alamazlar.
    Birden fazla katılım yapan katılımcıların tüm kayıtları haber verilmeden silinecektir.
    Kazanılan ödül başkasına devredilemez veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
    Oylamaya katılan herkes bu şartları okuyup kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
Ynt: ZyXEL Adını Sen Koy
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2012, 15:52:12 »
Ben ilk sıradakini beğendim.
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı yigitx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2012, 15:17:18 »
bende ilk sırada ki isimleri beğendim. kafiyeli güzel geldi...
Thoughts become things... choose the good ones

Çevrimdışı aoktar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2012, 21:27:17 »
bende sizin gibi 1. sıradakini beğendim