ben varım 7 sıradayım.1300 soru cevapladım.Ama 6 sıraya geçemiyorum.3 saattir 7 sıradayım ya.1.kaç puanda acaba?
ben varım 7 sıradayım.1300 soru cevapladım.Ama 6 sıraya geçemiyorum.3 saattir 7 sıradayım ya.1.kaç puanda acaba?
bende tırmalıyorum valla hala 24.sıradayım

170 soru çözdüm

1300 soru aman tanrım bilmiyorum o kadar cevaplayabilirmiyim. başarılar canım sana
bırakacağım galiba ama devam etsem mi acaba, emek verdim o kadar.
valla güzelim o kadar emek vermişsin yazık emeğine biraz daha devam et derim ben
emeğine yazık bırakılırmı bu saatten sonra yola devam
sevgi puanın kaç ki geçemedin?
Ayrıca ilk 3 e girenlerin hediyeleri gözüküyor ilk10 girene birşey varmı peki yok sa ugraşmayayım hiç.
sevgi puanın kaç ki geçemedin?
Ayrıca ilk 3 e girenlerin hediyeleri gözüküyor ilk10 girene birşey varmı peki yok sa ugraşmayayım hiç.
benim bildiğim ilk 3 dışında başka kimseye hediye yok
ya arkadaşlar belli ki ilk 6 fena kasmış ben bir gece uğraştım bir günde 25000 puan yaptım sıram 7 iydi şimdi 10. yum.ama bi gecelik iş birinci olruz.gecen ayın birincisi 350.000 ile kazanmış.400.000 civarı bi puan yapmak garanti olr gozunuz yiyosa devam edin.yoksa 2 tane dvd için değmez ilk 2 de olmak lazım.
ben 3.düm en son. düşündüm bu ay evde olmicam pek. bıraktım oynamıyorum puanımda 50000.
haa devam etmek isteyen biri olursa puanımı devredebilirim ama bişiyin karşılığında:P