Lipton un Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu kampanyası ile birleşmiyor sanırım görseldekiler 48 li ve 50 li ,lipton kampanyası ise 100 lü ve 25 li paketlerde geçerli
gördüğün ürünlerden almak ile sınırlı değil..25 tl lik unilever ürünü alman yeterli bir seferde..
Lipton un Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bu kampanyası ile birleşmiyor sanırım görseldekiler 48 li ve 50 li ,lipton kampanyası ise 100 lü ve 25 li paketlerde geçerli
görselde ki ürünlerde muhtemelen mağazanın yaptığı bir indirim var ve piyasasına göre uygun fiyatta o yüzden oraya basılmış ama diğer linkte ki kampanyalı bardak poşet ürünlerinden de alarak katılabilirsin elbette
Bence katılım çok yüksek olacak bu kampanyaya...
kesinlikle katılıyorum size,bulaşmaya gelmez
kesinlikle katılıyorum size,bulaşmaya gelmez
otomatik katılım olayı inanılmaz katılım rakamları çıkarıyo bence de uğraşılcak bir kampanya değil
Kartların kaydını mağazalar yapmıyor galiba arkadaşlar.Ben mağazadan kartımı almıştım 2 ay sonra kayıtlı olup olmadığını mağazada kontrol ettirdiğimde kartın adıma kayıtlı olmadığını gördüm.Bu sekilde olan kartta çok....
Kampanya döneminde, Ayrıca Carrefourun 4 alışverişten biri bedava kampanyası var, Otamatik katılım olduğundan dolayı bilmeden katılan çok olur.
sonuçlar ne zaman? nerede?