bugün giremedim oyuna %97 de takılıyor duruyor
3 gün oldu hala yüklenmedi, bağlandıkça kontör yiyor. diğer herkesin yüklendi mi?
arkadaşlar bu turkcell int ayarlarını bilen varmı bakıyorum netten dedikleri gibi yapıyorum ama giremiorum 100mb öle duruyor
arkadaşlar bu turkcell int ayarlarını bilen varmı bakıyorum netten dedikleri gibi yapıyorum ama giremiorum 100mb öle duruyor
WAP yaz 2222'ye gönder.
Ayrıca Online İşlem Merkezine girerek ayarları otomatik olarak cebine gönderebilirsin.
paketi kullanan arkadaşlar varsa "kazandınız" ekranından sonra neler yaptığını anlatabilir mi, kendiminkiyle kıyaslamak istiyorum zira hala kontör yiyor.
paketi kullanan arkadaşlar varsa "kazandınız" ekranından sonra neler yaptığını anlatabilir mi, kendiminkiyle kıyaslamak istiyorum zira hala kontör yiyor.
Ben kullaniyorum.Kazandınız yazısı cıkınca sifreyi not ettim.Buyuk harflerle ınternet yazıp bir bosluk bırakarak sifreyi yazdım 5010a gönderdim.Basvurunuz 24 saat içinde onaylanacak diye msj geldi.Daha sonra onaylandı kullanmaya basladım.Acaba sifreyi yanlısmı aldın.
evet aynılarını yaptım. şifreyi de 40 kez kontrol ettiğimi hatırlıyorum oysa?
kalan kontörü öğrendiğimiz gibi bir kısayolu var mı peki bunun da?
banada 4 tane ayrı ayrı gsm numaralardan 100 mb cep internet paketi+ 1 adet de 50 kontor