evet tek numara ile ama kontörüm yüklenmedi hala dün gece saat 1 gibi kazandım ilk denememde kontör kazandım 2. denememde 100 mb paket 3 ve 4 te baktım çekiliş hakkı geliyor oynamadım bir daha
demekki bir telefondan 1 defa kontör 1 defa internet kazanılıyo .. ona benzer bişey yazıyo kurallarda ..
bende 100 mb internet paketi kazandım, benim işime yaramayacak, işine yarayacak bir arkadaş mesaj atarsa kodu mesajla gönderebilirim
bir şey sorucam oyunda yardım isteyince g mail kullan diyor orda kime yazıyor siz ne yazıyorsunuz oraya ben yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
bir şey sorucam oyunda yardım isteyince g mail kullan diyor orda kime yazıyor siz ne yazıyorsunuz oraya ben yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim... 
salla orayı reyhani bişe yaz sonuna gmail koy olur ben hotmail koydum oda oldu yani
abimin hattından oynadım. 100Mb net kullanım cıktı. ben vodafone kullandıgım için işime yaramaz...
işine yarayabilecek bir arkadaşım için şifreyi yazıyorum. artık kime nasip olursa.
INTERNET yazıyoruz sonra bu kodu 85533856EI 5010 numarasına gönderiyorsunuz.
*456*3# yapıyorum hediye internet kullanımınız 100.06 mb var yazıyor.Neden kullandıkça azalmıyor?
dun bende 50 kontör kazandım
int paketi kazandim bende 3 hat daha var 1 tane 50 knt kazansam güzel olur