Gönderen Konu: Ariel Türkiye (3 Aralık)  (Okunma sayısı 5216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cico23

• Deneyimli Kampanyacı
  • geri geldim :D
Ariel Türkiye (3 Aralık)
« : 29 Ekim 2012, 16:24:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2012, 11:14:59 Gönderen: admin »

Çevrimdışı cico23

• Deneyimli Kampanyacı
  • geri geldim :D
Ynt: Ariel Türkiye
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2012, 16:29:11 »
Katılım Koşulları

“Ariel Hayatı Kolaylaştıran Yenilikler” Yarışması Katılım Koşulları

Kampanyanın;
Başlama Tarihi: 22/10/2012  saat: 18.00
Bitiş Tarihi: 03/12/2012  saat: 18:00
Kapsadığı yerler: Türkiye geneli

Kampanya tarihleri arasında Procter & Gamble Satış ve Dağıtım. LTD. ŞTİ. tarafından yürütülen bu kampanyada, Ariel ürünlerinin tanıtımını sağlayan  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sayfasına ücretsiz girerek sitedeki  görselleri arasından  hayatlarını değiştiren 4 tane yenilik seçerek oluşturdukları kompozisyonu pano üzerine işaretlediklerinde açılan forma ad, soyad, adres bilgilerini yükleyen  katılımcılar çekilişe katılacaklardır.

13/12/2012 tarihinde saat 10.00’da toplam katılımcı sayısının rakam hanesini oluşturacak kadar numaralı toplarla çekiliş yapılacaktır.
Toplam 100 kişi Ariel Jel Kapsül Dağ Esintisi 16ct*3(16,98TL) kazanacaktır.
Çekiliş listesi hazırlanırken; iade edilmiş olan ürünlerin çekiliş hakları iptal edilecektir
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
18 Yaşından küçükler ve Procter & Gamble Satış ve Dağıtım. LTD. ŞTİ. çalışanları  kampanyaya katılamazlar.
Bu kampanya MPİ’nin 26/09/2012 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.03-255.05.02/2729-10151 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, “Ariel Hayatı Kolaylaştıran Yenilikler” isimli yarışma, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi tarafından düzenlenmektedir.
Yarışma 22/10/2012  saat: 18.00’da başlayıp, 03/12/2012  saat: 18:00’da sona erecektir.
Katılımcılar, yarışmanın bitiş tarihinin Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi tarafından, gerekli görüldüğü taktirde değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar.
18 yaşından küçük kişiler yarışmaya katılamaz, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.
Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.
Kullanıcılar, verilen listeden hayatlarını kolaylaştıran 4 adet yeniliği seçip kendi panolarını oluştururlar.
Uygulamayı kabul eden ve iletişim formunu doldurup uygulamaya katılan kullanıcılar, çekilişe katılma hakkı kazanırlar.
Kullanıcılar, oluşturup paylaştıkları her pano için 1 ekstra çekiliş hakkı kazanırlar.
Kullanıcılar, yarışmaya gün başına bir panoyla katılabilirler.
Yarışmanın ödülü: 100 kişiye Ariel Jel Kapsül Deterjan’dır.
Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini yarışma süresinde dilediği zamanda ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını sahip tutar.
Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
Belirtilen şartlarda, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. tarafından verilecek ödül kazanma şansı yakalayan kişiler, yarışmanın gerçekleştirildiği Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde 14/12/2012 tarihinde ilan edilecektir. Yukarıda belirtilen ödülü kazanma şansı yakalayan kişilere yine 17/12/2012 tarihinde kayıtlı e-posta adreslerinden özel olarak haber verilecektir. Ödül kazanma şansı yakalayan asil kişiler için son başvuru tarihi 31/12/2012'dir. Bu tarihe kadar başvurmayan asil kişiler haklarını kaybederler ve hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer.
Katılımcılar, yukarıda belirtilen ödül kazananların ilan edileceği tarihin, ödül kazananlara haber verilecek tarihin ve ödül kazanan asil kişilerin başvuru tarihinin, gerek duyulduğu takdirde Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi tarafından değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar.
Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, videoyu yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
Kampanya için hizmet veren firmaların çalışanları, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi çalışanları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda ilgili katılımcının önerilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
Procter & Gamble, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler, Facebook sitesindeki problemler ve kullanıcının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.
Kullanıcı, uygulamanın diğer kullanıcılarıyla olan iletişiminden tamamen kendisi sorumludur. Procter & Gamble, bu iletişimlerde yaşanabilen sorun ve anlaşmazlıklardan ve bundan kaynaklanan zarar ve iddialardan sorumlu değildir.
Ödül kazanabilmek için katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak sağlamış olması gerekir. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi sorumlu tutulamaz.
Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Limited Şirketi katılım koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
“Ariel Hayatı Kolaylaştıran Yenilikler” yarışmasına katılanlar yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd Şti. ye aittir.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2012, 17:27:43 »
ben bunun pinterestde nasıl yapıldığını anlamadım ve yapamadım :(
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2012, 17:43:48 »
ben bunun pinterestde nasıl yapıldığını anlamadım ve yapamadım :(
Pintereste gerek yok aşağıdaki linkten girerseniz 4 tane resim seçerek katılabilirsiniz

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2012, 18:44:21 »
ama pinterest de yaptığınız tablonun linkini buraya yazın diyor pinterest de ??
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2012, 18:46:50 »
ad ve soyad ,mail yazılmadan form çıktı
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2012, 19:29:50 »

formu doldurduk bu cıktı

Üzgünüz, istenen gereksinimleri karşılamadığından mesajınızı ya da kişisel bilgilerinizi kabul edemiyoruz.
Dilerseniz sitemizde gezinebilir ve bizi daha yakından tanıyabilirsiniz.
P&G ve markaları hakkında bilgi almak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresini ziyaret edin.
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2012, 20:06:59 »

formu doldurduk bu cıktı

Üzgünüz, istenen gereksinimleri karşılamadığından mesajınızı ya da kişisel bilgilerinizi kabul edemiyoruz.
Dilerseniz sitemizde gezinebilir ve bizi daha yakından tanıyabilirsiniz.
P&G ve markaları hakkında bilgi almak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresini ziyaret edin.

Acaba doğum yılınızı 18 yaşından küçük olarak mı girdiniz?

Çevrimdışı pembe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 31 Ekim 2012, 21:43:13 »
Ariel'in sitesine üye olurkende 18 yaşından küçükler üye olamaz diye yazı çıkıyor heralde sistemde filan sorun var.

Çevrimdışı zuhal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 01 Kasım 2012, 10:10:44 »
arkadaşlar ariel sitesi böyle yapıyor ben aylar öncesi üye olmaya çalıştım ama üye olunmuyor sonrada böyle mail adresli üye mevcuttur diyor girmeye çalışıyorum girinmiyor yani inanmayın derim