Ankara Yukarı Ayrancıda kaç tane Markete sordum
Şok begendik peynirci Bim Altunbilekler Mini Migros hiç birinde yok.. Hep Eskilerden var..
Asagi ayranciya bak diye espri yapasim geldi
ben bugun kipadan aldım 1,50 tl idi.çoğu yerdede kampanyalı üründende yok.kkipada tesadüf buldum
arkadaşlar elimde 50 civarı rocco şifresi var..isteyenlere tanesi 60 krş dan gönderebilirim..
Selam , kampanyaya katılmak için etiketlerin altından çıkan şifreyi hat sahibinin ad, soyad ve adres bilgisiyle 3171'e gönderebilirsin.
Facabook sayfalarındada böyle yazmışlar.
Arkadaşlar bende bugun ajansı ve firmayı aradım her iki tarafta hat sahibi ve mesajda yazılan isim soyad aynı olması gerekiyormuş dediler, sakın risk alıp farklı isimler yazmayın, hat sahibi kimse onun adına katılım yapın kampanyaya. Hat sahibinden başka isim yazılır ve kazanılırsa hediyeyi iptal edeceklerini ve yedege geçilecegini söyledi ona göre katılım yapın bence sonra hediyeniz iptal olmasın..
bana 2 mesaj geldi sizde de öyle mi?
tebrikler ı phone 4 s çekişine katılmaya hak kazandın unutma daha fazla şifre daha fazla şans ve süpriz 4 saatlik konuşma süresi demek
2. mesaj: Bu şifreyi daha önce kullandın yeni bir rocco sıkı şeker alarak farklı bir şifreyle şansını arttırmak istermisin?.......
şifreyi ilk kez kullandım ve kutunun üzeri jelatinliydi.
bana dakika kazandın diye mesaj geldi cekilişle ilgili bişi gelmedi.
sonunda şikayetler yerine ulaştı
Magnum da aynısını yaptı bence tek hattan farklı isimlerle katılanlara çekilişe katıldınız demesine rağmen hat sahini dışındakilere çekiliş hakkı vermedi magnum...Nerden biliyorsun dersen o kadar katılım yaptım bunları tek hattan farklı isimleri yazarak yaptım sadece kendi adıma bir çanta çıktı