Gönderen Konu: ROCCO sıkı şeker den 50 ıphone 4 s ve 4 saatlik konuşma(01/10/2012-25/12/12)  (Okunma sayısı 23368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
Ankara Yukarı Ayrancıda kaç tane Markete sordum

Şok begendik peynirci Bim Altunbilekler Mini Migros hiç birinde yok.. Hep Eskilerden var..
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Asagi ayranciya bak diye espri yapasim geldi :D

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
ben bugun kipadan aldım 1,50 tl idi.çoğu yerdede kampanyalı üründende yok.kkipada tesadüf buldum

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar elimde 50 civarı rocco şifresi var..isteyenlere tanesi 60 krş dan gönderebilirim..

pmk

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Selam , kampanyaya katılmak için etiketlerin altından çıkan şifreyi hat sahibinin ad, soyad ve adres bilgisiyle 3171'e gönderebilirsin.

Facabook sayfalarındada böyle yazmışlar.

Arkadaşlar bende bugun ajansı ve firmayı aradım her iki tarafta hat sahibi ve mesajda yazılan isim soyad   aynı olması gerekiyormuş dediler, sakın risk alıp farklı isimler yazmayın, hat sahibi kimse onun adına katılım yapın kampanyaya. Hat sahibinden başka isim yazılır ve kazanılırsa hediyeyi iptal edeceklerini ve yedege geçilecegini söyledi ona göre katılım yapın bence sonra hediyeniz iptal olmasın..

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
bana 2 mesaj geldi sizde de öyle mi?

tebrikler  ı phone 4 s çekişine katılmaya hak kazandın unutma daha fazla şifre daha fazla şans ve süpriz 4 saatlik konuşma süresi demek

2. mesaj:  Bu şifreyi daha önce kullandın yeni bir rocco sıkı şeker alarak farklı bir şifreyle şansını arttırmak istermisin?.......

şifreyi ilk kez kullandım ve kutunun üzeri jelatinliydi.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2012, 15:10:40 Gönderen: simonbolivar »

Çevrimdışı dnzzctn

• Yeni Kampanyacı
  • *
bana dakika kazandın diye mesaj geldi cekilişle ilgili bişi gelmedi.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Dipnot : Sistemsel hata düzeltildi..Hat sahibi şartı aranmıyor..Yeni düzenlemeye göre ;

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
sonunda şikayetler yerine ulaştı

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
Magnum da aynısını yaptı bence tek hattan farklı isimlerle katılanlara çekilişe katıldınız demesine rağmen hat sahini dışındakilere çekiliş hakkı vermedi magnum...Nerden biliyorsun dersen o kadar katılım yaptım bunları tek hattan farklı isimleri yazarak yaptım sadece kendi adıma bir çanta çıktı :(