ben dün 13 tl lik muz aldım 1.98 düştü aradım az önce siz haklısınız dediler geri kalanı yüklediler
vernel aldırdım ben...hangı vernel ıstersenız alabılırsınız...ben 5,75lık olandan aldım...mıgros kaşar aldırdım bı de...konya şeker dıyor onu almadım daha...bızım mıgroslarda malesef cok guzel sebze meyve yok cesaret edemedım
sadece 1 kezmi faydalanılıyor bundan?
meyva sebze nasıl olacak?15 tl falan diyor
Alışveriş yapanlar yazarsa sevinirim.
ben bugün gittim 5 tane kartım vardı.herbirine yüklemiştim.ikisine peynir , birine meyve ,birine johnson şampuan ,birinede cd.kız deli oldu kasadaki tek tek epey uzun sürüyoe bu migrosun kasa işlemleri.insan geriliyor. meyve olarak muz aldım 5tl tuttu 2.50 ödedim.şampuana 4.90,beyaz peyniri 3.40 felandı,bide kaşar aldım oda 6.30 muydu neydi.%50 fiatları buydu.
meyva sebze nasıl olacak?15 tl falan diyor
Alışveriş yapanlar yazarsa sevinirim.
Bendedün akşam gittim.Bana çaykur ürünleri tanımlanmış.1 kilo çayı 6,75-tl ye aldım
bugün 1,99 tlden 3,5 kg kadar nar aldım sadece 1 tl düştü nasıl iş anlamadım dünde birden fazla ürün almıştım sebze meyve reyonundan ordanda çok az meblağ düştü
bugün 1,99 tlden 3,5 kg kadar nar aldım sadece 1 tl düştü nasıl iş anlamadım dünde birden fazla ürün almıştım sebze meyve reyonundan ordanda çok az meblağ düştü
sadece bir çeşit üründe 15 tl ye kadarmış
1 çeşitin sadece 1kilosunun yarısı düşüyor