Tefal Actifry Kullanan var mı?
Tavsiyeye ihtiyacım var, Bonubon da kazanmakmak indirimiyle 239 liraya geliyor. Kullananlar memnun mu, kızartmaların tadı filan değişiyor mu? Alayım mı, almayım mı? Bilenlere danışayım dedim.
Tefal Actifry Kullanan var mı?
Tavsiyeye ihtiyacım var, Bonubon da kazanmakmak indirimiyle 239 liraya geliyor. Kullananlar memnun mu, kızartmaların tadı filan değişiyor mu? Alayım mı, almayım mı? Bilenlere danışayım dedim.
çıtır çıtır olmuyo eğer kızartmayı çıtır seviosanız hiç bulaşmayın
hazır patatesleri güzel kızartıyor. kestane pişiriyor. tavuk kızartıor..... ben memnunum.
görümcem de var,kızarmış gibi degil elbette tadı kıvamı vs. ama saglıklı işte 1 kaşık yagla kızartıyo
bizde vardı 1 ay önce dayıma hediye ettim

3 keremi ne kullandım sıfır gibi yepyeni verdim,kesinlikle tavsiye etmiyorum,yemek lezzetine çok önem veren ve yemek çabuk pişsin diyen diyen biriysen alma sakın

çok çabuk çatlıyormuş kapağı,en yüksek ısıda bile yeterli ısı sağlamıyor.
@murcelik nikli arkadaşın dediklerini yapıyor ama nasıl bir sor işkenceyle mısır bile patlattım ama gel görki çok elektirik harcıyor çok zamanla pişiriyor.ve yeterince ısı dağıtmadığı için güzel pişirmiyor. ve makine çok aşırı ısınıyor motoru ve koku yapıyor sürekli.motor kokusu ve yemek yokusu karışıyor habire
bizde vardı 1 ay önce dayıma hediye ettim
3 keremi ne kullandım sıfır gibi yepyeni verdim,kesinlikle tavsiye etmiyorum,yemek lezzetine çok önem veren ve yemek çabuk pişsin diyen diyen biriysen alma sakın
çok çabuk çatlıyormuş kapağı,en yüksek ısıda bile yeterli ısı sağlamıyor.
@murcelik nikli arkadaşın dediklerini yapıyor ama nasıl bir sor işkenceyle mısır bile patlattım ama gel görki çok elektirik harcıyor çok zamanla pişiriyor.ve yeterince ısı dağıtmadığı için güzel pişirmiyor. ve makine çok aşırı ısınıyor motoru ve koku yapıyor sürekli.motor kokusu ve yemek yokusu karışıyor habire
yazdıklarınızı okuyunca vazgeçtim cidden... çalışan insanlarız yemek için hep vakit sıkıntısı var zaten, bir de makineyle uğraşmak gerçekten işkence. yok almıyorum, teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için...
bızde kuzenın evıne aldık..aman başta ne mutluyduk mennunduk sonra ne oldu sihiri bozuldu bi tuhaf oldu...1 aylık cihaz sanki 10 yıllık...evde bızı selamlıyor
alıp da kullanmadığım o kadar çok şey var ki..mesela philips alu..harika bir makina fakat elimde limonluka iki portakal sıkmak daha kolay geliyor..tupper ın mini chef.i..kollarım ağrıyor soğanı çevirirken:))
philips airfryerdan ben çok memnunum. Tefali bilmiyorum.
alıp da kullanmadığım o kadar çok şey var ki..mesela philips alu..harika bir makina fakat elimde limonluka iki portakal sıkmak daha kolay geliyor..tupper ın mini chef.i..kollarım ağrıyor soğanı çevirirken:))
philips alu bendede var,tefal actifry ile birlikte almıştık geçen sene

çok harika bir makine ama temzilemesi işkence o yüzden kullanamıyorsun hergün

heleki evde günde 3-4 öğün kullanabilene dünyanın en sabırlı insanı ödülü veririm tartışmasız, o posayı günde 3-4 öğün temizlemek madende taş taşımaktan daha yıpratıcı

philips aluyu bekarlara tavsiye etmiyorum

evli olacaksın eşine yaptıracaksın sürekli

hem meyvenin hem eşinin posasını çıkaracaksın