0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fidan tebrikler..inşallah sana sıra gelir.bence ümidini yitirme kimi sırf çamlıca gazozlardan çıksın diye sahte adreslerinden de katılmıştır.eğer böyle düşünürsek kesin sıra gelir pozitif düşün..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfidan tebrikler..inşallah sana sıra gelir.bence ümidini yitirme kimi sırf çamlıca gazozlardan çıksın diye sahte adreslerinden de katılmıştır.eğer böyle düşünürsek kesin sıra gelir pozitif düşün..bende biraz öyle düşündüm ama inş. kısmette varsa bekleyip görücez çok şaşırdım aslında şansıma fazla güvenen biri de değilim ama hayırlısı olsun benim olsun inş.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfidan tebrikler..inşallah sana sıra gelir.bence ümidini yitirme kimi sırf çamlıca gazozlardan çıksın diye sahte adreslerinden de katılmıştır.eğer böyle düşünürsek kesin sıra gelir pozitif düşün..bende biraz öyle düşündüm ama inş. kısmette varsa bekleyip görücez çok şaşırdım aslında şansıma fazla güvenen biri de değilim ama hayırlısı olsun benim olsun inş. daha akşam demedimmi sıada ipad iphone var diye bak geliyooooo