Her Gün Kampanya
Türkiye'nin en büyük kampanya forumu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Hergün Kampanya
Facebook
Twitter
Yardım
Takvim
Kampanyalari Incele
Kampanyalarda Ara
Takip Ettiklerim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Her Gün Kampanya
»
Kampanyalar
»
Biten Kampanyalar
(Moderatör:
gamzemehmet
) »
İsim Sizden Daire Bizden!..
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
...
6
7
[
8
]
9
Aşağı git
Gönderen
Konu: İsim Sizden Daire Bizden!.. (Okunma sayısı 8504 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gizgizar
Usta Kampanyacı
Ynt: İsim Sizden Daire Bizden!..
«
Yanıtla #70 :
06 Ocak 2013, 12:27:18 »
harika...çok çok tebrikler..
nevin41
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #71 :
06 Ocak 2013, 12:29:15 »
gercekten imrendim tebrik ederim şansın bol olsun
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.
umoo
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #72 :
06 Ocak 2013, 12:55:40 »
çok ama çok teşekkürler arkadaşlar güzel duygularınız için
aylean
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #73 :
06 Ocak 2013, 13:06:28 »
Ben sizin şansınızı keşfetmiştim zaten.Tebrikler.Birde bana şanslı diye söylüyorlar.Anca parfüm,yeme içme işleri,biraz teknoloji işte avutuyorum kendimi.Ama kıracağım şeytanın bacağını birgün.Çok sevindim kazanmanıza
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...
macehh5
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #74 :
06 Ocak 2013, 13:10:30 »
Tebrikler çok sevindim.Darısı tüm forumdaşların başına...
umoo
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #75 :
06 Ocak 2013, 13:13:33 »
Evet haklısınız söylediğiniz gibi oldu gerçekten şans ve kısmet umarım siz de istediğiniz herşeye kavuşursunuz inşallah.Ama bende sizin şansınızdan umutluyum söylemedi demeyin bir gün göreceksiniz bu söylediğimi.
okitya
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #76 :
06 Ocak 2013, 13:16:50 »
Bu vesileyle Boyraz'ların nickini de öğrenmiş olduk. Sık sık bahsediyorduk sizden.
Bu arada tebrikler
harunn0
Usta Kampanyacı
...
«
Yanıtla #77 :
06 Ocak 2013, 18:29:47 »
Tebrikleerr. bu forumda ev kazanan daha once olmustu umarim devam eder.
Bu arada makrom yapı birde slogan yarişması yapsanız. Biz gondersek onerilerimizi siz seçseniz. Hatta bu foruma özel olarak duzenleyeceginiz kampanya bu olabilir
...
umoo
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #78 :
13 Ocak 2013, 00:31:12 »
Arkadaşlar dün cumartesi günü Makrom yapı yönetim kurulu başkanı Lütfü bey ve diğer firma yetkilileri ile Makrom yapı firma binasında diğer kazanan arkadaşlarla birlikte görüştük ilk etapta sözleşmeleri imzaladık plaket ve madalya verildi hepimize fotoğraf çekildi bunları yansıtan ve evlerle ilgili detaylar paylaşıldı ve sohbet edildi ben kızımla birlikte katıldım çok sıcak ve ilgili davranıldı bizlere ne kadar ciddi ve güvenilir bir firma olduğunu yerinde bizzat gördüm ve şahit oldum yönetim kurulu başkanı Lütfü bey işinin ehli ve ufku çok büyük bir işadamı yanındaki diğer yetkililer hakikaten çok değişik ve farklı projelere imza atma azmi içinde insanlar olarak gördüm ben buradan başta Lütfü bey olmak üzere baştan beri tüm detayları paylaşan ve iletişimi sağlayan Hakan beye ve diğer yetkililere gösterdikleri misafirperlikleri ve samimi tavırları için çok teşekkür ediyorum ev projelerini kısa süre zarfında oluşturacaklarını ve teslimat sağlayacaklarına tüm kalbimle güveniyorum inşallah teslimat fotoğraflarını ve anahtar teslimlerini de sizlerle burdan paylaşacağım şimdilik ilk heyecanla bunları sizlerle paylaştım Makrom yapı internet sitesinde görüşmelerin fotoğrafları var linkini verip onları da sizlerle burada paylaşmak istiyorum inşallah herkesin böyle güzel mutluluğu bir gün yaşaması dileğiyle...Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun
veya
giris yapin
eyefive
Usta Kampanyacı
«
Yanıtla #79 :
13 Ocak 2013, 05:13:58 »
ben bu yarışmayı ihmal ettim sona bıraktım katılamadım diye hatırlıyorum.inşaat projesinin detaylarını görmeyince pekte inandırıcı gelmemişti. çünkü bunun gibi bir çok yarışma yapılıp suistimal edilmiştik başka frmalr tarafından.herşeyde kısmet vardır.kazanan arkadaş güle güle otursun,hayırlı uğurlu olsun,mutlulukla dolsun evi inşallah
not: umarım arkadaş evini anahtar teslim olarak alır ( vergi hariç ) .şart şurt para indirim vs. gibi talepler olmaz umarım. bundan sonrada yarışma yapmaya devam ozaman. makro marketten sonra makrom yapıda ilk önce katılacaklar listeme girdi
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM
Yazdır
Sayfa:
1
...
6
7
[
8
]
9
Yukarı git
« önceki