Gönderen Konu: İsim Sizden Daire Bizden!..  (Okunma sayısı 9118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: İsim Sizden Daire Bizden!..
« Yanıtla #40 : 06 Ocak 2013, 00:27:33 »
devrim kazandığında , istanbul'da heyecandan ağlamıştım. allah mutlu oturmayı nasip etsin inşallah  :) :) :)

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #41 : 06 Ocak 2013, 00:30:40 »
tebrik ederim konuyu ben acmistim cok sevindim gule gule oturun.benide bugun arayip konuyu genis bir kitleye duyurdugum icin tebrik ettiler ve hediye vermek istediklerini soylediler. karsi tarafin numarasi cikmayinca ve kampanya kosullarinda boyle birsey gormeyince suphelenip rettetmistim.hediye nedir diyince iphone dediler ama inanmadim cunku numarami kimseye vermemistim.simdi bunu gorunce acabami dedim

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #42 : 06 Ocak 2013, 00:31:04 »
En kötü günümüz böyle olacaksa ağlamak serbest..İnş. hayal olarak umdukların gerçeğe dönüşür Sibel Ablam..Allah razı olsun samimi duyguların için..Her şey bir rüya gibi hala..Çok teşekkürler yeniden... ::)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
devrim kazandığında , istanbul'da heyecandan ağlamıştım. allah mutlu oturmayı nasip etsin inşallah  :) :) :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #43 : 06 Ocak 2013, 00:35:09 »
En kötü günümüz böyle olacaksa ağlamak serbest..İnş. hayal olarak umdukların gerçeğe dönüşür Sibel Ablam..Allah razı olsun samimi duyguların için..Her şey bir rüya gibi hala..Çok teşekkürler yeniden... ::)

o geceyi hakikaten unutamıyorum devrimcim. sana tebrikler havalarda uçuyordu. ben sadece tebrikler yazmıştım. hak edip etmemeyi bizler tayin edemeyiz ama bir hikmeti varmış ki o ev senin oldu:)  umarım ki  hep çok çok mutlu olursun.ve hep yazdığın gibi sıra arabada :)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #44 : 06 Ocak 2013, 00:38:35 »
tebrik ederim konuyu ben acmistim cok sevindim gule gule oturun.benide bugun arayip konuyu genis bir kitleye duyurdugum icin tebrik ettiler ve hediye vermek istediklerini soylediler. karsi tarafin numarasi cikmayinca ve kampanya kosullarinda boyle birsey gormeyince suphelenip rettetmistim.hediye nedir diyince iphone dediler ama inanmadim cunku numarami kimseye vermemistim.simdi bunu gorunce acabami dedim
geri arama şansı var mı acaba ?

Çevrimdışı Makrom Yapı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.makromyapi.com www.twitter.com/makromyapi
    • Makrom Yapı
« Yanıtla #45 : 06 Ocak 2013, 00:39:56 »
Sayın !sumak firmamızın kampanya koşullarında belitmiş olduğunuz şekilde bir uygulama söz konusu değildir. Tüm aramalarımız Makrom Yapı Şirket hatlarından yapılmakta ve SMS lerimizde Makrom Yapı Markası ile iletilmektedir.Ancak kampanya yöneticilerimiz hergunkampanya.com site yöneticileri ile birlikte konu başlatıcısı olarak Sizleri de İstanbul Genel Müdürlüğümüze davet etmektedir. Bizlerle birlikte olmanız bizi mutlu edecektir.
Makrom Yapı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #46 : 06 Ocak 2013, 00:42:27 »
tebrikleeer arkadaşlar
Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inş. ağzınızın tadı ile oturun
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #47 : 06 Ocak 2013, 00:44:04 »
tebrikler.harika bir hediye.okurken ben bile heyacanlandım.sizi düşünemiyorum bile.güle güle huzurla sağlıkla oturun.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 06 Ocak 2013, 00:45:07 »
benim anlamadığım 3 isim var.yani 3 kişi mi daire kazandı?yoksa diğer 2. ve 3.ye teselli ödülü mü verildi?
izgim

Çevrimdışı umoo

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #49 : 06 Ocak 2013, 00:46:28 »
çok teşekkürler konuyu açıp vesile olduğunuz için Allah size de böyle güzellikler yaşatsın inşallah.