0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
umoo: söze başlamadan önce şu sözleri demeden edemeyeceğim , benim saltanat sefam bitti galiba..Forumda ilk ev kazanan olarak tarihe geçsem de unutulmayanlar arasında umuyorum ki hala yerimi koruyorum... Gerçekten sizin adınıza çok sevindim..Kayda değer günler geçiriyorsunuz..Misal ben tüm gece uyuyamadım..Sabahı zor etmiştim..Sarılacak birilerini arıyordum o vakitler... Yani Allahtan panik atak olmadım diyorum..Sizde dikkat edin..Çok değişik ve tarifi olmayan bir şey..Bu dünyada önceliğim ev sonra arabaydı..İlki oldu inş. araba da bir gün olur..Canı gönülden kutlarım sizi de..Güle güle oturun evinizde...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumoo: söze başlamadan önce şu sözleri demeden edemeyeceğim , benim saltanat sefam bitti galiba..Forumda ilk ev kazanan olarak tarihe geçsem de unutulmayanlar arasında umuyorum ki hala yerimi koruyorum... Gerçekten sizin adınıza çok sevindim..Kayda değer günler geçiriyorsunuz..Misal ben tüm gece uyuyamadım..Sabahı zor etmiştim..Sarılacak birilerini arıyordum o vakitler... Yani Allahtan panik atak olmadım diyorum..Sizde dikkat edin..Çok değişik ve tarifi olmayan bir şey..Bu dünyada önceliğim ev sonra arabaydı..İlki oldu inş. araba da bir gün olur..Canı gönülden kutlarım sizi de..Güle güle oturun evinizde... vay vay devrimim kardeşim sen evmi kazanmıştınn nezaman hiç haberim olmadı harika bir duygudur eminim nerden kazanmıştın hemşehrim
Evet ..1 yıl geçti neredeyse..Yerel bir marketin çekilişinden..Sürekli oradan et alıyorduk..Çıkacağını ihtimal dahi vermiyorduk..Nasip kısmet..Hala sanki ilk günki gibi oldu ruh halim..Bu konuyu görünce garipleştim hani donar kalırsın ya öyle bir şey..Birgün sizleri çaya davet etsem hiç fena olmaz..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumoo: söze başlamadan önce şu sözleri demeden edemeyeceğim , benim saltanat sefam bitti galiba..Forumda ilk ev kazanan olarak tarihe geçsem de unutulmayanlar arasında umuyorum ki hala yerimi koruyorum... Gerçekten sizin adınıza çok sevindim..Kayda değer günler geçiriyorsunuz..Misal ben tüm gece uyuyamadım..Sabahı zor etmiştim..Sarılacak birilerini arıyordum o vakitler... Yani Allahtan panik atak olmadım diyorum..Sizde dikkat edin..Çok değişik ve tarifi olmayan bir şey..Bu dünyada önceliğim ev sonra arabaydı..İlki oldu inş. araba da bir gün olur..Canı gönülden kutlarım sizi de..Güle güle oturun evinizde... vay vay devrimim kardeşim sen evmi kazanmıştınn nezaman hiç haberim olmadı harika bir duygudur eminim nerden kazanmıştın hemşehrim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet ..1 yıl geçti neredeyse..Yerel bir marketin çekilişinden..Sürekli oradan et alıyorduk..Çıkacağını ihtimal dahi vermiyorduk..Nasip kısmet..Hala sanki ilk günki gibi oldu ruh halim..Bu konuyu görünce garipleştim hani donar kalırsın ya öyle bir şey..Birgün sizleri çaya davet etsem hiç fena olmaz..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinumoo: söze başlamadan önce şu sözleri demeden edemeyeceğim , benim saltanat sefam bitti galiba..Forumda ilk ev kazanan olarak tarihe geçsem de unutulmayanlar arasında umuyorum ki hala yerimi koruyorum... Gerçekten sizin adınıza çok sevindim..Kayda değer günler geçiriyorsunuz..Misal ben tüm gece uyuyamadım..Sabahı zor etmiştim..Sarılacak birilerini arıyordum o vakitler... Yani Allahtan panik atak olmadım diyorum..Sizde dikkat edin..Çok değişik ve tarifi olmayan bir şey..Bu dünyada önceliğim ev sonra arabaydı..İlki oldu inş. araba da bir gün olur..Canı gönülden kutlarım sizi de..Güle güle oturun evinizde... vay vay devrimim kardeşim sen evmi kazanmıştınn nezaman hiç haberim olmadı harika bir duygudur eminim nerden kazanmıştın hemşehrim amin kardeşim yeni öğrendim çok mutlu oldum gerçekten herşeyin en iyisin hakkedenlerden birisin güzel gönlünün mükafatını almışsın güle güle otur kardeşim ben kazanmış gibi sevindim
Evet ..1 yıl geçti neredeyse..Yerel bir marketin çekilişinden..Sürekli oradan et alıyorduk..Çıkacağını ihtimal dahi vermiyorduk..Nasip kısmet..Hala sanki ilk günki gibi oldu ruh halim..Bu konuyu görünce garipleştim hani donar kalırsın ya öyle bir şey..Birgün sizleri çaya davet etsem hiç fena olmaz..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu... Sizi de tebrik ederim. Ne güzel ya... Maşallah diyelim hayırlı uğurlu olsun