25 Ekim – 21 Kasım tarihleri arasında Migros’tan 30 TL’lik Altıparmak ürünü alın, Mini Cooper One çekilişine katılın!

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yakında deyince bil kazan başlayacak bal verecek sandım
Arkadaşlar Mini markası fanı değilim ama Mini One ayrı pakettir, Mini Cooper farklı pakettir diye biliyorum. Kavram kargaşası yaratmışlar, sanırım fiyatı daha düşük olan, düşük donanım paketli Mini One ı verecekler herhalde.
Bu minione 50bin tl civarı sanırım
mini one veriyorlar.broşürde o sekilde belirtilmiş
facebook sayfasında arkadaşlar yazmış otomatik vites vs. 30 tl de katılım bedeli denmiş.
en baba bal 22.90tl ,
normal vatandaş tutupta 2 tane bal almaz diye düşünüyorum.
eğer migros her bal alanı kampanyaya dahil etmezse abartı bir katılım olmaz.
balın 2.el piyasasıda 15-17 arası
30 tl sınırı fazla olmuş.
Altı Parmak Mini Cooper Kampanyası Detayları;
Bu kampanya Altınparmak Gıda Sanayi ve Tic. Koll. Şti. Özen-Özgür Altınparmak tarafından MPİ'nin 28.09.2012 tarihli ve B.07.MPİ.O.13.00.01-255-01-02/2765-10278 sayılı izni ile 25.10.2012-21.11.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazalarından Money Club Kart,Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartlar ile tek seferde 30 TL ve katları tutarında Balparmak, Balkovan ve Binbirçiçek markalı ürünlerden birlikte veya ayrı ayrı satın alan kart sahipleri çekilişe dahil edilecektir.
Çekilişte 1 kişi 2012 model Mini One otomobil ikramiyesi kazanacaktır.
Çekiliş 07.12.2012 tarihinde saat 12:30'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti Gülbahar Mah. Cemak Sururi Sok. Halim Meriç İş Merk. No:25 D:37 Mecidiyeköy/İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 11.12.2012 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Talihliler kimlikleri ve alışverişine dair fiş/faturası ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri'ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu çekilişe Altınparmak Gıda Sanayi ve Tic. Koll. Şti., Migros Ticaret A.Ş ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 No.lu U2 Kampanya Danışma Hattı'ndan öğrenebilirsiniz.