Orkid "Hayat Bir Podyum" Katılım Koşulları
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, "Hayat Bir Podyum" isimli yarışma, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi tarafından düzenlenmektedir.
Yarışma 10.10.2012 tarihinde saat 15.00'da başlayıp, 10.12.2012 tarihinde saat 23.59'da de sona erecektir.
18 yaşından küçük kişiler yarışmaya katılamaz, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.
Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.
Orkid markasını tanıtmak amacıyla ücretsiz olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde düzenlenen kampanyada Facebook beğen butonuna tıklayanlar Orkid "Hayat Bir Podyum" uygulamasını kabul ettikten sonra yarışmaya başvuru yapabileceklerdir.
Kampanya katılımı her kişi için 1(bir) kez ile sınırlıdır.
Yarışma, katılımcıları iletişim bilgilerini paylaşması ve ardından 3 adet fotoğrafı açıklamaları ile birlikte yüklemeleriyle başlayacaktır. Yarışma, yarışmaya katılan kullanıcıların son dönemde çekilmiş fotoğraflarını göndermelerini, ardından ise Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin oylanmalarına dayanmaktadır.
Her kullanıcı, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine, her biri maksimum 1 MB boyutunda en fazla 3 fotoğraf yükleyebilecektir.
Yarışma 8 hafta sürecektir. 8 hafta sonunda en çok oyu alan 50 kişi Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynama şansına sahip olacak aday havuzuna eklenecektir. Böylece toplamda 50 kişilik aday havuzu oluşturulacaktır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayacak 1(bir) kişi ise P&G jürisi tarafından 50 (elli) kişilik aday havuzundan seçilecektir. Muhteşem Yüzyıl'ın, 1 (bir) bölümünde rol almaya hak kazanan yarışmacı, bütün materyallerin Procter&Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi tarafından TV ve dijital mecralar başta olmak üzere her türlü mecrada süresiz olarak yayınlanabileceğini peşinen kabul eder.
Tüm kullanıcılar arzu ettikleri her yarışmacıya yalnızca 1(bir) defa oy kullanabilirler. Yarışmacılar kendilerine oy veremezler.
"Hayat Bir Podyum" yarışmasını kazanan kullanıcıya Muhteşem Yüzyıl dizisinin 1 (bir) bölümünde rol alma hakkı verilecektir.
Uygulama kapsamında Facebook hesapları üzerinden yapılan tüm eylemlerinden kullanıcı kendisi sorumludur. Facebook girişi için kullanılan kullanıcı ismi ve parolası başkalarından gizli tutulmalıdır; bu konudaki herhangi bir güvenlik ihlalinden veya hesaba yapılan yetkisiz girişlerden P&G sorumlu tutulamaz.
Site içerisinde kullanıcılar tarafından girilen her türlü içerik onaya tabidir. İlgili içerikler, site yöneticileri tarafından onaylandıktan sonra yayına alınacaktır. Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi, içeriği uygun olmadığı tespit edilen içerikleri yayınlanmama hakkına sahiptir. Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi, ahlak ve adaba aykırı şekilde içerikleri giren kullanıcıların o güne kadarki yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
Yarışmaya katılan tüm katılımcılar uygulama kapsamında yükledikleri bütün materyallerin, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi tarafından TV ve dijital mecralar başta olmak üzere her türlü mecrada süresiz olarak yayınlanabileceğini ve Procter & Gamble tarafından kullanımını peşinen kabul ederler. Bu hususta hiçbir ücret talep edemezler.
Procter&Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini yarışma süresinde dilediği zamanda ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını sahip tutar.
Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve /veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, videoyu yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
Yarışmanın yürütüldüğü Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki uygulama, yarışmada kullanılan tüm yarışmacı materyalleri, puan verenlerin karşısına eklenme tarihine göre çıkmaktadır. Tüm katılımcıların fotoğraflarının görüntülenme şansı eşittir.
Kampanya için hizmet veren firmaların çalışanları ve 1. Derece yakın akrabaları, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi çalışanları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda ilgili katılımcının önerilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
Procter & Gamble, düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve kullanıcının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.
Kullanıcı, uygulamanın diğer kullanıcılarıyla olan iletişiminden tamamen kendisi sorumludur. Procter & Gamble, bu iletişimlerde yaşanabilen sorun ve anlaşmazlıklardan ve bundan kaynaklanan zarar ve iddialardan sorumlu değildir.
Ödül kazanabilmek için katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak sağlamış olması gerekir. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi sorumlu tutulamaz.
"Hayat Bir Podyum" yarışmasında üyelerden hiçbir ücret talep edilmez.
Ödül olarak sunulan Muhteşem Yüzyıl dizisinde 1 (bir) bölüm rol alma hakkının satın alması ve gönderilmesi esnasında ortaya çıkabilecek herhangi bir gecikme ve/veya sorundan P&G sorumlu tutulamaz.
Kullanıcının uygulama ve buna bağlı sunulan hizmetleri yanlış kullanımından kaynaklanabilecek maddi, ticari itibar, sosyal itibar kaybı veya dolaylı ya da dolaysız özel, cezai, rastlantısal kayıp ve zararlardan P&G ve bağlı kuruluşları hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi katılım koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
"Hayat Bir Podyum" yarışmasına katılanlar yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi'ne aittir.