iyiymiş, katılmak lazım ama 1. şimdiden 1500 oyda
iyiymiş, katılmak lazım ama 1. şimdiden 1500 oyda 
Çok üyeli Fan sayfaları Olanlar Kapışır..
Mesela o 1.500 Üyeye nasıL tıklattılar Merak ediyorsanız..
Adamların 144.OOO Üyeli Fan Sayfası Var bi Paylaştılar.. 1.500 Kişi Oy verdi

2 Sıradaki Resimde Mehmetcik Fan Sayfası Büyük Kapışma Olur Bu Çekilişte

Aktif Web Sitesi Olanları söylemiyorum daha

1 Secilecek Resim Rahat 2O.OOO den fazla Begeni Alır..
Yani fotoğrafları biraz dolaştımda öyle böyle kepazelik değil.
* Apaçi tayfası bodoslama dalmış. Hayvanların birbirine kur yapma merasimlerinde takındıkları enteresan haller tavırlar vardır ya bu tayfada fotoğraflarında bu pozları sergiliyor.
* Lor Peynirden Kaşara geçme aşamasında olan ergen kızlarımızda ara sıra gözüküyor. Muhtemelen mahallelerinde bulunan ücüncü sınıf fotoğraf stüdyosunun peynir!!! tüccarlığından terfi etmiş fotoğrafçısına??? çektirilip fotoşap ile zıvanadan çıkarılmış fotoğraflar özenle konulmuş. Güzellikleriyle??? oy toplama yarışı içindeler. Sloganları "Ayfon 5 için pozda veririm......."
* "Ajitasyon Ajitasyon Ajitasyon" sloganıyla hareket eden grupta var. Elalemin mezarının resmini utunmadan sıkılmadan koyanmı dersin, şehit fotoğraflarından mezarlarından edepsizce nemalanmaya çalışanmı dersin, ölmüş yakınının fotoğrafını koyup "bak bu öldü ühühühühüüüü" diye göze göze sokmaya çalışanmı dersin duygu sömürüsü, utanmazlık gırla.
* Fotoğraf sitelerinde görmeye aşina olduğum (en azından ben) konuyla ilgisiz alakasız insan portreleri. Su taşıyan nine, zırlayıp sümüklerini yalayan velet, gözleme yapan teyze, anlamsız anlamsız bakan dede v.s Birde bunların fotoşop ile oynanarak dramatize edilmeye çalışılanları var ki eyvah eyvah... Fotoğraftaki surat Darwin' in evrim teorisini destekler şekile gelmiş artık.
* Uçak, çiçek, böcek, dağ, tepe, deniz, kıl, tüy, orlon, çapak fotoğrafları var birde. Free takılıyor arkadaşlar. "Bak bu bayram sevinci... yersen" sloganları.
* Nat. Geo, 500px, 1x gibi sitelerden araklanmış fotoğraflar diğer kategormiz. Orjinal sahipleriyle yükleyenin ismi uyuşmuyor v.s Hele içlerinden bir tanesi bildiğiniz "uluslararası ödüllü" doğa fotoğrafı. Yuh artık....
Birgünde 2000 fotoğraf yüklenmiş. Bayram sonuna kadar 1.000.000 filan görür.
Kimse şikayet etmesin. Bu rezilliğe jüri atasan adam birkaç sayfayı inceledekten sonra tiri çekip "bu nasıl manyaklık" der. Hayır çok mu zor merak ediyorum. 5 yaşındaki çocuğun bile elinde kameralı telefon var. Bayram gelsin. Çek bir kare yükle. Kimse senden sanat, teknik bilmem ne beklemiyor. Azıcık kafa yor yahu....
"Konuyla ilgili" doğru düzgün fotoğraflarda var. Aslında konuyla ilgili tüm fotoğraflar doğru düzgün. Onlarıda yukarıda saydığım zırvalar içerisinde bulup görmek ciddi sabır işi.
Yarışmanın ismi "bayram sevinci" filan olmamalı bence. Ne bileyim "Ayfon5 için ıkınıp kasma manzaraları" daha uygun olabilir... Allah akıl fikir versin.
anladığım kadarıyla siz profesyonel fotoğrafçısınız.... ve bu kampanya işlerinin başındasınız.... 3-5 kampanyaya katıldıktan sonra o kadar saçmalık, adaletsizlik ve haksızlıkla karşılaşıyorsunuz ki.... bol sabırlar diliyorum....
herkese 10 tl'lik hediye çeki diyor.kodlar birleştirilip internet alışverişine açık olursa güzel bir fırsat olabilir
fotoğrafçılık konusunda uzman gerçek ve kamuoyunca da tanınan (veya açıklanan) bir jüri tarafından seçilse kesinlikle daha doğru, objektif ve adil bir yarışma olur.
yarışmada bu haliyle, fotoğrafları ne kadar kötü olursa olsun, iyi organize olan gruplar veya kişiler öne geçiyor. bu ise hem eşitlikçi bir yaklaşım değil, hem de yarışmanın amacına uygun değil. fotoğraf sanatına da büyük saygısızlık yapılıyor.
ödüller iyiymiş de yarışma bana göre değil. twitter'da olsa yarışma ah..
admin onaylamış diyecek başka bişi yok bence
10 tl hediye çeki 100 tl lik alışlverişlerde kullanılabiliyor